Savezu za Srbiju pristupilo još sedam organizacija

Ostavite komentar


  1. Napravite savez koji neće kasnije praviti koalicije sa SPS-om,Zirafom iz Jagodine i Topalovicima,odnosno Krkobabićima,i fokusirajte se na EU i zapad,nemojte nas zamlaćivati sa Putinom i Rusima!!!

    1. Bice sigurno koalicija sa svakima narocito na lokalu, to je neizbezno u zemlji Srbiji. Zato je neophodno doneti zakon koji ce zabraniti Sns, Sps i Srs na odredjeno vreme dok se politicka scena ne dekontaminira.

  2. Ajo planirate bojkot, sto pre izadjite iz svih organa vlasti. Budite dosledni i uverljivi. Budite predvosdnici radnicke klase i njihove dece. Dovoljno ste jaki za to.

    1. Dilbere, ti si verovatno clan kluba „naivnih slikara“ kada mislis da su oni predvodnici radnicke klase.

      1. Nagazi taj sendvič i polako ga grickaj, pitanje je kada će ti gazda dobaciti drugi.

Ostavite komentar


Politika

Vučić molio za podršku Gruzije 8

Vučić molio za podršku Gruzije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u telefonskom razgovoru zamolio premijera Gruzije Iraklija Kobahidzea za podršku te zemlje kada je reč o rezoluciji u Srebrenici i zahvalio na razumevanju pozicija Srbije koja se bori za svoj narod, pravo i pravdu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.