SDA Sandžaka prihvata Sporazum sa narodom, organizuje proteste

Ostavite komentar


  1. Sporazum sa narodom je ponudjen narodu na potpisivanje od SzS i jos par stranaka. Kako Suljova partija onda moze prihvatiti sporazum sa narodom kad njega niko nije ni zvao nista da potpisuje? Kako se nekako sakriti iza naroda? Ovaj politicki lesinar i huskac koji kad god mu zapne podrske, obicno oko izbora, krene da revitalizuje ideju autotonomije. Samo sto umesto autonomaske floskule jedinstvene u svetu „Di su nasi novci“ preti separatizmom, otvoreno potpirujuci sovinizam. A sve misleci – „Gde su moji novci“ jer ga je SNS iskljucio iz podlele plena i sad ocigledno pokusava da se ukrca u voz promena. Jedan od postavljaca table Acifa Efendije, fasiste iz WW2, hoce da se bori protiv fasizma. Pa kakav paradoks? Jedini razlog zasto njemu ide je sto medju Bosnjacima nema nikakve druge, gradjanske opcije, nove opcije Bosnjacke elite. Trio Rasim, Muftija, Suljo okrece li se okrece. Idemo jos jedan krug za iste pare…

  2. Ćuti Sulejmane, zar ne vidiš da Vulin priprema rezerviste. Zar si zaboravio šta su nam rezervisti radili devedesetih kada je u Sandžaku više bilo rezervista nego stanovnika. Zar si zaboravio da su nam svi gradovi bili opkoljeni tenkovima i haubicama. A da, zaboravio sam da si ti tada lijepo pobjegao u Tursku a nas ostavio da trpimo sve što smo morali. Ti, Rasim, Muamer sve je to ista fela. A da sve bude još gore apsolutni vladar još gori od Miloševića vlada i hara Srbijom. I sa njim ćeš ti na kraju naći zajednički jezik kao što si i sa Miloševićem na kraju, a stradaće samo običan, nevin i naivan narod.

    P. S.
    Vjerujte ljudi i mi bismo možda protestvovali, ali nama se svašta posle nakači. Ne smijem ni spomenuti slučajeve kada nam u institucije upadaju policajci i ispituju da nema slučajno da neko štrajkuje. Prosto narod u Sandžaku ima osjećaj kao da se sve na kraju slomi o naša leđa.

  3. nažalost suljo je jedini od manjinskih partija ko radi u interesu svojih glasača a ne u svom ličnom interesu. zato manjine nikad neće ni progledeti i uvek će biti zloupotrebljavane od vlasti u bgd.

    svaka čast ugljaninu, mogao je i on da zarije glavu u pesak, da prima lovu od prvorođenog a za probleme njegovih glasača neka se bori neko drugi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.