SDA Sandžaka: Vučićevo negiranje genocida izaziva zabrinutost, EU da se izjasni

Ostavite komentar


  1. AV je predsednik i bosnjaka sandjaka, ne moze prisvajati za svog jednog stranca u ovom slucaju Hadke koji porice genocid prema Bosnjacima u Srebernici. Zato, AV treba da povuce tu izjavu i trazi oprost svim Bosnjacima i drugima koji su se uvredili njegovim izjavama.

    1. I ti dr.kao i ovaj tvoj suljo prisvajate i crnog djavola samo da nije srbin!
      Tolika mrznja ce vas da unistiti!
      Nije bio nikakav genocid a zlocini su bili i sa vase i sa nase strane! Nas u srebrenici najveci vas u karavicama i sarajevu!
      U sarajevu nema 200000 srba! Gde su? Otisli od dobrog zivota?

    2. Bez brige Gospod Isus Hrist će i tebi pomoći, svi ćete se na kraju vratiti Časnom Krstu…..

    3. dr…AV je predsednik samo članstvu sns-a,pro-šešelj ekstremistima a nikako „nesrbima“!

    1. I cenzuriše sve koji se usude da dovedu u pitanju srpski „genocid“. Samo neka nastave, daju dobre argumente tome da i od Vučića ima gore.

  2. Danas kao poznati borac za istinu I ljudska prava trebao bi da ustanovi novinarsku nagradu Peter Handke I dodeljuje je svake godine svima koji se bore protiv onihkoji zele da ponize I ukaljaju dostojanstveni I ponosni Srpski naro.Unapred hvala na ustupljenom prostoru.

  3. Kao redovni citalac Danasa predlazem da Danas kao nas jedini list koji objavljuje istinu I samo istinu uvede novinarsku nagradu licnost godine Peter Handke.Nadam se da ce se svi citaoci Danasa postovaoci istine sloziti sa mojim predlogom.

  4. Negiranje genocida je krivično delo,a za takav zločin su osuđeni general vrs. R.Krstić,Mladić…

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Napeta rasprava u Skupštini o novoj vladi: Posle incidenta Novaković udaljen sa sednice, Ćuta kaže da je Đurđević Stamenkovski ministarka za preletanje (FOTO/VIDEO) 6

UŽIVO: Napeta rasprava u Skupštini o novoj vladi: Posle incidenta Novaković udaljen sa sednice, Ćuta kaže da je Đurđević Stamenkovski ministarka za preletanje (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea uz dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.