Sedam zahteva i SPNS: Protesti ne pripadaju Saši Jankoviću

Ostavite komentar


  1. Studenti su se jednom već opekli kada su bili instrument postizanja političke volje u trci za vlast. Dosta je. Nacionalna strategija i aktuelna politika, omogućiće mladima nove mogućnosti. "Demokratija" demokrata je instrument najgore vrste zloupotrebe gradjana Srbije. Deca to vide.

  2. Ne znam sta je nagnalo Pokret Sedam zahteva i Studentski pokret Novi Sad da daju ovakvu izjavu, ali, bilo bi dobro da jos malo razmisle sta je poruka "priznanja" koje su potpisali clanovi PSG. Jedina namera inicijatoru ovog saopstenja je bila da diskredituje Sasu Jankovica.

  3. Au kakav "šamar" Saši Jankoviću od studenata. Tako to biva kad se neko nažalost "kiti tudjim perjem". Bravo studenti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.