Selaković: Aleksandar Vučić početkom maja u poseti Republici Srpskoj

Ostavite komentar


  1. Svako ko je leteo avionom čuo je jedno mudro upozorenje stjuardese pre poletanja. Ako u toku leta padne pritisak vazduha u kabini iznad vaših glava ispašće maske za kiseonik. Majke sa decom MASKU MORAJU DA STAVE SEBI PA POTOM DETETU!!! Da je mudrosti u ovoga našeg preCdnika, koji ne izlazi iz aviona, razumeo bi da prvo Srbiji treba kiseonik, čitaj razvoj pa tek onda sejati populizam kineskim i inim kreditima! I sve to na račun Srbije koja se prazni. Što taj vrli Srbin, bosanskog podrijetla ne zađe Srbijom, od Kuršumlije, Crne trave, preko Pirota, Knjaževca pa do Dunava, da vidi da naroda tamo nema. Džabe šepurenje po Bosni, jednom, ne tako davno ju je zavijao u crno, huškajući je na ratove, sada bi da moli za iskupljwnje, noseć „tri tovara, tuđeg blaga“! Njemu treba stati na na „bespuća“ koja nudu srpskom narodu ! I moderatoru, prestani sa brisanjem mojih javljanja!

    1. Dusko:A kakve koristi smo imali od kredita koje je dizala bivša vlast po veoma nepovoljnim uslovima.Najvceći deo je završio u privatnim džepovima.

  2. Ide da se sretne s kolegom diktatorom. Ne treba ići u BiH, on je svakih par dana u BG.

  3. Predsednik pruža bezrezervnu podršku srpskom narodu. Odlazak u Kozarsku Dubicu je još jedan dokaz za to.

    1. Ehhh, da si se potrudila da pročitaš tekst do kraja pa da tek onda nešto smisleno napišeš u vezi veličanja lika i dela, videla bi da predsednik, ovoga puta, nije bio u Dubici već njegov sekretar. Šta radi ta vaša centrala? vidi li ona ovu bruku? Skandalozno!!

  4. Ma vidi gsn seljakovicu.To je svetska vest.Verujem da su je prenele sve svetske agencije.Pa to vise ne prenosi ni „baba Zivana“Toliko o tvom senzacionizmu gazdin konjusaru !!!

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 9

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.