Selaković na sastanku Globalne koalicije: Srbija aktivno uključena u suzbijanje terorizma

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Politika

Mladen Mrdalj o Oluji: Svima bi odgovaralo da se kaže da su Srbi iz Krajine sami krivi 10

Mladen Mrdalj o Oluji: Svima bi odgovaralo da se kaže da su Srbi iz Krajine sami krivi

Primetio sam da u tvitosferi, bar kad se radi o engleskom govornom području i našoj dijaspori, nema sadržaja koji bi dao pojednostavljen, ali suštinski pogled Srba iz Krajine na događaje tokom Oluje. To mi je bio motiv da prvenstveno mlađim ljudima koji govore engleski, ali i onima koji nisu iz ovih krajeva, ponudim nešto što bi bilo koliko-toliko drugačije mišljenje o onome što se desilo 1995, objašnjava za portal N1 predavač na Vebster univerzitetu Mladen Mrdalj razloge zbog kojih je odlučio da iznese svoje stavove o egzodusu sunarodnika, izazvavši pritom brojne reakcije korisnika Tvitera.

Naslovna strana

6. avgust 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.