Selaković: Srbija napokon počela da poštuje samu sebe

Ostavite komentar


  1. „Predsednik Vučić će danas ispred Trijumfalne kapije u Parizu sa ponosom nositi cvet – Natalijinu ramondu, što znači da je Srbija napokon počela da poštuje samu sebe, naveo je Selaković… Sve je to lepo gospodine „onaj pored onoga što su ga uhapsili, dok je kuvao kafu“, a kada će tzv. predsednik (sa malim p) da počne da poštuje svoje građane i prestane da nas bruka i krši Ustav svaki dan. Lavovski se vi borite, nema šta, samo objasnite narodu u čije ime i za čiji interes to radite. Dosta lupetanja. Diplomatija – nula. Ekonomija – nula. Rast BDP-a – smeh. Mafija, kriminal – 100%. To je stanje u zemlji. Nepismene kreature i polusvet na položajima. Zatupljivanje napaćenog naroda. Povampirena i preobučena crveno-crna koalicija na vlasti.

  2. Placi voljena.Srbijo Od poltrona,sendvicara,fals.doktora,navodnih pravnika I budaletina,nemas vise ugleda u svetu.

  3. Vrlo priznata zemlja i njen predsednik, danas je sedeo na margini tribina preko puta svih svetskih lidera, dok je Hasim Taci sedeo u drugom redu iza Putina na glavnoj tribini preko puta. Veoma su priznali Srbiju, tako sto su ispostovali ratnog zlocinca kao predstavnika neoostojece drzave, dok predsednik Srbije sedi preko puta kao slucajni prolaznik. Sramno predstavljane Srbije kao i sramota od predsednika koji se na ovaj akt protokola nije okrenuo i dosao nazad u Srbiju. Da je to uradio i rekao: Nisam prisustvovao zato sto su unizili i ponizili nasu zemlju i stavili ratnog zlocinca u drugi red iza Putina a mene poseli na tribinu preko puta kao nikoga, ja sam odlucio da takvoj manifestaciji ne prisustvujem iz ponosa prema zemji koju predstavljam. Dobio bi 190% podrske SVIH gradjana ove zemlje. Ali ne on kao slina sedi sa strane i gleda prkosno dok Taci sedi iza Putina. Sramota Srbije i sramota za drzavnika.

  4. Srbija je postovana u svetu,zato sto predsednik Aleksandar Vucic,vodi odgovornu politiku koja doprinosii napretku Srbije.

  5. Г-дине Селаковић, јадно је самопоштовање Србије које производи садашња ваша самохвалљива власт, што се јасно видело из последњег позиционирања седења нашег Председника Г-дина Вучића у Паризу у односу напр. Г-дина Тачија, поводом завшетка Првиг Светског рата…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.