Selaković u Orlićevu fotelju, Orlić u Vučevićevu, Vučević u Aninu: Dokle je stigla naprednjačka kadrovska kombinatorika?

Ostavite komentar


  1. Kada pogledate onda davno NSDAP je imao kadrove potpuno iste, uz par izopštenih, od 1923. i Minhena, sve do Nirnberškog procesa 1945-46. Niko značajniji nije promenjen. Tako da, neće ni kod naših Nacionalista i Socijalista (čitaj Nacional-Socijalista) dolaziti do promena.

  2. Ха ха… Пази, поред Вучевића, Мали испаде још и неки кадар по вашим писањима.Но, суштина је следећа, не зна се ко је гори, нестручнији.

  3. Kakvi kadrovi. Jedan kradljivac intelektualne svojine iliti plagijator a drugi ni sam ne zna kako je završio ijednu školu. Nastavlja se niz mediokriteta ala tehnički premijer.

  4. Smešno je kada Vučić priča da se ne bavi kadrovskim rešenjima oko nove vlade, on, kao, ne zna ni ko će biti novi premijer, pa još reče da će se kadrovskom kombinatorikom baviti taj novi premijer, Vučić se, kanda, bavi samo strateškim dugoročnim projektima.
    Na sličan način govori i da se ne bavi Beogradom, kako će se i da li će se formirati beogradska vlast, a naivni i sugestibilni mu možda i poveruju. On će se pitati za svako ministrasko mesto u novoj vladi, izuzev onih mesta koje dobiju, po kvotama, Mađari, Bošnjaci i sl.
    Tipujem i da će veoma visoku funkciju obavljati Arno Gujon, ministarsko mesto gotovo sigurno, a možda i nešto više.

  5. Zar srbi iz BIH neće imati svog predstavnika u Vladi? Ipak su glasali zar ne?Recimo Dodik za premijera.

  6. Pa bice verovatno Mali jer je on ujeno i Vucicev licni ministar finansija i brine o osredstima koja su zajednicki stvorili i koja se nalaze u imostranstvu verovatno u nekoj prijateljskoj zemlji.

  7. Srmpska vlada je postala Disneyland sa karakterima i ulogama crtanih filmove. Maskarada!

  8. „beriljac
    25. januar 2024. u 10.09
    Zar srbi iz BIH neće imati svog predstavnika u Vladi? Ipak su glasali zar ne?Recimo Dodik za premijera.“

    Imaće, kada se budemo ujedinili sa Republikom Srpskom. Tada će se praviti aranžman o unutrašnjem uređenju buduće zajedničke države. Živi bili pa videli!

  9. Ciga okupio decu i kaže, deco danas menjamo gaće… ti uzmi njegove, ti njegove…

  10. Nemojte preskakati: dr Jelenu Trivan, dr A. Sapica, M. Risticevica, mr T. Nikolica, Simu Spasica, K. Golubovica, Anu Hrustanovic, Marka Djurica, Jovanu Jeremic, Danicu Draskovic, Milana Antonijevica „Pravnika“ i Dzonija Depa…

  11. Nama neprijatelji nisu potrebni. Izumrecemo kao amebe…..sami i u tisini.

  12. Hahahha
    Ne zna engleski
    Hahahaha
    Vođa najveće stranke u Evropi, a ne zna engleski
    Jao bože, koji šou

  13. Po starom modelu mirodjija man postavlja na vaznim funkcijama nesposobni partijski kadar bez adekvatnog obrazovanja ,sposobnosti i pripreme.Tako je to u neuredjenoj pravnoj drzavi kakvom ju je napravila druzina na celu sa mirodjija menom.Ljudi navikli da varaju na izborima da budem jasniji kradu i kradjom se ponose.Da si imali morala posle uzasne slike Srbije posle kradje izbora u svetu svi redom bi podneli ostavke i povukli se sa politicke scene Srbije a oni se ponose.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.