Selaković: Vučić će pokušati da ublaži tenzije u BiH

Ostavite komentar


  1. Sto da ne , nas narod, nasa teritorija, nasa briga.A gde su jos obaveze prema nasoj Crnoj Gori, Lici…Becu, Torontu, Melburnu..svuda nas ima, obaveze su to, bre, moramo ste to naraniti.

  2. Srbija kao potpisnik Dejtonskog sporazuma ima svoju konstantu u odnosu prema BiH i ona poštuje Dejtonsku BiH.

    1. Srbija ima obavezu prema Rezoluciji 1244 i svom Ustavu pa opet Vucic hoce nevidljivo „sporazumno resenje“.

  3. „Vučić će sprečiti tenzije“ … koje lično podstiče i pokušava da otcepljenje Republike Srpske bude kompenzacija za gubitak Kosova.
    Braćo Srbi, uzmite se u pamet, nijedan rat se nije završio u vašu korist, sve što ste osvojili morali ste vratiti, a Srbija je sve manj ai manja…

  4. To nam je i duznost za nasu sabracu.Treba da stvaramo miran i perspektivan a ne spreman na okrsaje zbog bespotrebnih tenzija.Nas predsednik je primer stabilnog i sigurnog Balkana bez okidaca.

  5. A kako ce to da ‘ublazi’, Selakovicu?!
    Opet ce ‘goloruk na kamenice’ u Srebrenicu, … ili ce nas ‘najveci Srbin’ konacno da ode do svojih Cipuljica i obnovi spaljenu kucu svog oca i dede?!

  6. Vucic je taj koji sve vreme smiruje tenzije, koje drugi izazivaju i u BiH i na Kosovu i Metohiji i u celom regionu, i mada su toga svesni i predstavnici medjunarodne zajednicu, ne daju mu u tome bas preteranu podrsku !

      1. Čak ni inteligencije nemaju dovoljno da smisle nešto. Prvi bot komentar je samo prepisan pasus sa članka. Ko njega podržava…

    1. Ta kreatura izaziva tenzije i podeljenost naroda i u Srbiji a taj ce doprinosi miru u komsiluku.Verovatno sa svojim STO ZA JEDNOGA.

  7. „Vučić će pokušati da ublaži tenzije u BiH“!!!!!!
    koliko za jedan 100, 200, 300 ……..

  8. Ti si se budače neoklapani, pokzao kao ministar pravde. Ko god je prešao kod vas, pobačenih radikala, a pre je bio pod sumnjom za svašta nešto, a bio u drugim strankama, nema više ni istrage, ničega. Vaš ortak Branko Miljković, dok je bio u DS je bio najveći kriminalac, prešao kod vas, pokupovao Ratko Mitrović, Elektromontažu i svašta ponešto, kako, nadji u odeljenju za privredni kriminal, jer tada, kada si imao dokaze u rukama nisi hteo ništa sa njima da uradiš. Važiće u ovoj zemlji zakon za sve isto, garantujem ti, lažove tupavi.

  9. Niko ne može to da umiri bolje od cara našega, ima čovek iskustvo 30 god., šta je taj mira posejao po svim republikama, a i pokrajinama ondašnje Juge. . . Malo je bio na pauzi, zato sad dodaje gas.

  10. „politički autoritet Vučića“ Ovo je vic nedelje. Cuj on ce da resi neki politicki problem u regionu. On koji pravi crvinjak od nase zemlje i naseg naroda.

  11. Nemojte molim vas da se mešate vi, mislim na SNS i AV-a, Republici Srpskoj nije potrebna vaša gubitnička i antisrpska politika. Uvukli ste se Eroganu i lako bi promenili veru za večeru!

  12. Mu je drugo ime. Gde Vučić ublaži tenzije tu odmah plane za tili čas. Inače je Vučić poznat kao relaksator teških situacija, samo malo da doda ulja na vatru i problem rešen očas.

  13. Prvo zakuva zajedno sa Dodikom situaciju u BiH, što i nije za čudjenje, s obzirom na njihovu prošlost i izjave koje su davali vizavi muslimanskog entiteta, a onda kandan nameravaju da ublaže stanje u Bosni.
    Sve „mirotvorac“ do „mirotvorca“.

    Poštovanje Redakciji Danasa

  14. samo neka sto bolje rs udje u srbiju a srbija u rs a Izabela iz Beograda i Elvin iz Sarajeva odose za Nemacku

    1. Kako:“ Što bolje“? Mogu u Srbiju samo na traktorima i pješice. Ni prašinu iz Bosne, na cipelama/opancima, nemogu ponesu!

  15. Neka sveprisutni,prvorođeni Alek The Great veže Dodika „na kratko“ i tenzija neće biti !

  16. Nikola, Dodiku i njegovim hajducima nemože pomoći ni Rusija, a ne Srbija koja je i sam u nezavidnoj situaciji. A toliko laži izrečenih na jednom mjestu od Dodika i Vučića je nevjerovatno. Toliko nemogu da dobace Dačić i Vu Lin zajedno!

  17. Ja se plasim kad on smiruje tenzije, nekako mi neprirodno, nije u skladu sa njegovim statusom bivseg adjutanta bivseg cetnickog vojvode… Al’ dobro nek’ pokusa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.