Selaković: Vučić nikad nikog nije tužio, pa neće ni zbog Jovanjice

Ostavite komentar


  1. U pravu si mali franjo, koliko je samo 90tih i kasnije još i više, na primer 2001. i 2002. za tadašnjeg šefa vlade, tvoj navr’vođa fabrikovao laži i mržnje i gle 2003. baš taj je streljan na ulazu u vladu. Za takvo antidržavno delovanje nikada nije odgovarao, stvarno to je skandalozno.

  2. Tako je, bravo tuzilastvo i sudije, sad coveku koji se zove Kuluvija odredite naj rigorozniju kaznu, stavite mu nanogicu na nedelju dana,mora covek da nastavi da radi,bila bi steta da plantaza propadne a velike pare su u piranju, nemojte tako,ako nista drugo,bar vi znate sta je pravda a sta laz, svaka cast na moralu i etici.

  3. Gospodo iz dnevnog lista Danas zašto mi brišete komentare koji nisu uvredljivi i koji oslikavaju stanje u državi Srbiji ? Tako se ponašao Kurir kad je rešio da postane tabloid Aleksandra vučića.

    1. Postoje bitnije stvari sa kojima Vucic mora da se bavi, nema vremena za razvlacnje po sudovima. Jednom pametan covek

      1. Ma tako je! Nas predsednik se lavovski bori za opstanak naroda I bolju buducnost nas botova

      1. За овог господина, 2000! А, Далтони, нису, криви. Живео Вођа! Доле апозиција, опозиција, јајаре! Ђилас је украо паре! Слобода за диктатуру! Живела тетка из Канаде! Укинути изборе и прогласити Њега за малог Бога! Селаковић да бидне шегрт код малог Бога.

        1. Nemoj Miki, nemoj više ko boga te molim! Zbunićeš botovske budale pa će da nagrnu sa pohvalama tvog komentara. Nemoj.

  4. neće da tuži jer bi na jednom takvom suđenju moralo javno da se priča o saradnji tih kriminalaca sa vrhom vlasti. ne laje kera radi sela ….

  5. „Predsednik Vučić nikada nikoga nije tužio i uveren sam da to neće ni činiti, ali posle svega toga vi niste mogli da čujete jedno ljudsko ‘izvini’“, rekao je Selaković za TV Prva.“ Predsednik Vućič može da tuži samo Vučevića jer je on podneo krivičnu prijavu protiv njega i brata njegovog, i to kako je tužilaštvo utvrdilo bez adekvatnih dokaza i od njega smo može da očekuje to Selakovićevo „izvini“
    Selaković je pravnik isto ko što je Vućič najbolji student u istoriji Pravnog fakulteta i ko što je Vučević advokat. Pravnici sve moj do mojeg!

  6. Kako je moguće da je za toliku količinu droge, koja je čak uzgajana u blizini Beograda, uhapšen samo jedan čovek? Koliko dugo su oni prizvodili drogu, t.j. od kada? Ko je rasturao tu drogu, i gde? Koliko para je pronađeno kod tog Koluvije? Šta je bilo sa tom drogom koja je zaplenjena, i gde je sada ona? Šta kažu radnici sa te „farme“, i kako da ni jedan od njih nije uhapšen? Itd, itd, sns….

  7. Bravo za strucnjaka prava i bivseg ministra pravde.Neka nam kaze koliko je rocista odrzano,ko je vodio postupak,gde su advokati.Bilo suceljavanja podnosioca tuzbe i optuzenih.Z
    To je to.Oni jos uvek misle a i mislice da smo mi mentalno zaostali.Pa dokle?

  8. Postoje bitnije stvari sa kojima Vucic mora da se bavi, nema vremena da se razvlaci po sudovima sa kojekavim novinama.

  9. Tvoj drugar , predsednik , je bolestan covek kome je hitno potreban psihijatar . A ti si , zajedno sa Djuricem , majstor za namestanja . Seti se Kosovske Mitrovice i izreziranog hapsenja Djurica i onog snimka kada tip kaze : “ Evo ih , idu . Snimaj !!! “ I onda na skup upadaju specijalci itd i td …

  10. Drugi iz tebe progovara. Znam da moras, znam sve pricao si, ali puno pricas. Malo se spusti i trazi resenje za sebe. Gotovo je. Formalno drzite vlast, svesni ste toga, ucenjeni ste, nema dalje. A narod je Nikola ocajan i besan. Sve ce vas se obiti o glavu. Bolje je bilo.ovom narodu 500 godina pod turcima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.