Sergej Trifunović odgovorio na poziv da se izvini: Jedino kome treba da se izvinim je Nevena Madžarević 1foto FoNet/Aleksandar Levajković

Glumac Sergej Trifunović koji je zbog nedoličnog ponašanja prošlog vikenda dobio zabranu ulaska u Hrvatsku godinu dana, a kojeg je stranka koju je donedavno vodio pozvala da se izvini građanima Splita, odgovorio je objavom na društvenoj mreži Iks.

On je napisao da je jedina osoba kojoj treba da se izvini novinarka Nevena Madžarević.

„Jedina osoba kojoj bi zaista trebalo da se izvinim, je Nevena Madžarević. Već drugi put sam je ispalio, jer jutarnji program. Teško se budim. Nevena izvini, vodim na ručak i dolazim kod tebe kad počneš da vodiš Nedeljno Popodne“, napisao je Trifunović.

Podsetimo, predsednik Izvršnog odbora PSG-a Aleksandar Radovanović rekao je, između ostalog da „Sergej prestupe nije učinio u svojstvu funkcionera PSG niti je na bilo koji način predstavljao našu organizaciju, pa s toga nismo razmatrali pokretanje postupka“.

„Svakako od njega očekujem objašnjenja i da se u konačnosti izvini građanima Splita. Mi, kao organizacija koja se zalaže za vladavinu prava i jednakost građana pred zakonom, svakako ne možemo da opravdavamo postupke svojih članova koji se ponašaju suprotno tim načelima“, naveo je Radovanović za Danas.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari