Sergej Trifunović odgovorio na poziv da se izvini: Jedino kome treba da se izvinim je Nevena Madžarević

Ostavite komentar


  1. Sta se desilo Sergeju…imao je uvek bubica ,sli sada je stvarno preterao. Na kraju krajeva svako od nas duzan je da postuje kako nase propise tako i propise drzave koju posecujes.

  2. U pravu je PSG.
    Sergej je stalno preterao.A što se tiče PSG mislim da su oni sa Pavlom Grbovićem svetlo na kraju tunela gde se trenutno nalazimo.

  3. Sergej, sta kao ti pises naucne radove celu noc, kasno lezes, pa ne stizes na obecane termine na TV? I ti se kao nesto izvinjavas, sta kao doci ces, ali kad bude popodne. Ma, znas sta, nosi se vise, ne bi ti meni bio nikad vise i nigde pozvan. Kod tebe je, na zalost, nastupio elementarni nedostatak pristojnosti i zbilja ne bih da upotrebim neku tezu rec.

  4. Mila, ti si bot i ti nisi napisala ovo o Sergeju. Napisao sam ja, Marko, opozicionar, ali sam na zalost bio siguran da ce moj komentar biti objavljen pod tvojim (botovskim) imenom i zato sam ga upotrebio. Redakcija Danas-a cesto ne objavljuje moje opozicione komentare, ali zato smo preplavljeni botovskim komentarima.

  5. Sergej, ne bi trebalo ni tebe ni tebi slicne zvati u TV studio. Dodjete tamo, zavalite se u fotelje, gurnete vase skupocene i olako zaradjene patike voditeljki direktno u facu i onda baljezgate nesto vrteci se u krug, a sve pokusavajuci da ispadnete nesto kao posebno pametni. A taj vas narativ da vam je bas jedva uspelo (ako uopste uspe) da se probudite i stignete na jutarnji TV termin u 9, mal te ne da bi za to trebalo da dobijete Oscar-a, e to nama, uslovno recebo normalnima, ide zestoko na zivac (ovde bi ti ladno upotrebio neku drugu rec).
    Malo si iskocio, Sergej, iz normalnim ljudima Bogom datih okvira.

  6. Nekada smo mu sve praštali jer je bio mlad, ali čoveče star si već više od pola veka, što je mnogo, mnogo je. Ovaj stav „buntovnik bez razloga“ je mogao da prođe nekada, ali sada u ovim godinama je čista bahatost i to ni njegovim najvećim fanovima više nije simpatično. Međutim, sada je dobio nove fanove, nacionaliste i teoretičare zavera, njihovu podršku ima, tako da ga očekujemo na Balkan i Srbin Info.

  7. Bože me sačuvaj, kakva zbrka. Eto, ja nisam bot, pa mi opet nisu objavili tri komentara a propos Sergeja. Naime, mislim da je njegov najveći problem prek karakter, koji, po Heraklitu, određuje sudbinu. A ako su ga igde , i kao umetnika, i kao „buntovnika“ čašćavali, bilo je to baš ovde , u Srbiji. „Propali narkoman, propali glumac“ i šta sve ne. Ergo, ako je u Hrvatskoj platio to što je platio, a prekršio zakon, onda ništa. I Vitni Hjuston je pušila u avionu, pa plaćala veliku globu. Zakon je zakon, ni ja ga ne volim.

  8. Veliki broj botovskih komentara ne samo na ovaj clanak nego na sve clanke u novinama Danas, je razlog sto su dobili novac od Vucica. Ovaj komentar nece objaviti!

  9. Ni Hrvati se Srbima nisu nikada izvinili nizašta a imali su razloga,prevelikih.Zato,oladite više sa izvinjenjima…

  10. Ovaj „slučaj“ sa kučetom, čitajući komentare koje piše narod, ogoljuje ono što je ostalo i šta su napravili od naše duše. Postala je sitna, mala i zavidna. Nezadovoljstvo ličnim životima, ispraznost i presipanje iz danas u sutra smo reflektovali na Sergeja. Jadna nam duša, a jedino nam je ona bila ostala..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.