Sergej Trifunović: Objavićemo svedočenja o maltretiranju birača

Savez za Srbiju nudi kontakte za prijavu pritiska i zloupotreba biračkog prava

Ostavite komentar


  1. Sergej se definitivno ne snalazi u ulozi politicara. Ovo mu je najloaija uloga u karijeri.

      1. Sergej je sve samo ne pošten i hrabar.Isti taj Sergej je bukvalno plakao i molio Vučića ’99. da mu pomogne da ode iz Srbije jer je čuo da će biti mobilisan, a koliko je pošten pitaj čoveka kojeg za malo nije ubio na auto-putu,pa mu obećavao sve troškove, a posle ga oterao u … znaš već gde.Kako za tebe neko ko je dokazani šmrkač može da bude čovek od poverenja?Pa,taj će kad ga uhvati kriza prodati i rodjenog brata.

        1. Na lazi odgovaram istinim.Taj vucic kojeg je sergej molio da ode iz srbije je te iste 99.godine dobio stan verovatno za doprinos odbrani drzave,ministar vojni je tad lagao da je corav i nije zavrsio vojsku.Ako nisi znao 90tih dok je ministar bio sadasnji predsednik novinari su ubijani,politicari zakopavani po fruskoj gori,glumci prebijani do smrti.Sergej je dokazano posten jer mu vladajuca kamarila nije pronasla nista protivzakonito iako ga je precesljala od glave do pete,covek pomaze deci i leci decu jer srbija ima nesposobnu vlast kojoj je bler i klinton vazniji od dece,kojoj je notrdam i albanci vazniji od dece,kojoj je sve vaznije od dece a nije ih sramota da im slogan bude za nasu decu a sergej leci tu istu decu ili nisu mislili na nasu nego na svoju decu.Pa tako imamo decu koja se druze sa huliganima,koja gaze dzipovima drugu decu,koja letuju na jahtama dok im roditelji drugu decu ostavljaju bez roditelja jer bahato voze i da ne nabrajam.Ima nekih koji volkaju neciju decu ali to bas i nije po zakonu.BOJKOT

    1. Nije ovde reč o Sergeju i njegovoj glumi, nego o činjenici da SNS maltretira i zastrašuje ljude čak i po kućama!!!

      1. Kako to da samo vas iz SzS neko “pritiska“?Meni dolaze i ovi iz SNS,SRS,SPS,DS,LDP,da promovišu svoj program i niko mi ne smeta,jedino Zdveri i šmrkač kokaina nisu dobro-došli.Zveri zbog Ljotića mladjanog, a narkomane niko normalan ne podržava.

        1. Čudno. Kod tebe došli svi, SNS,SRS,SPS,DS,LDP, skoro redaljka (ali naravno, niko iz opozicije) a kod mene samo SNS. Mora da ih ti nečim privlačiš, kao što određene materije privlače muve.
          Mada, ja mislim da ti samo lažeš, što je od tebe, kao i od svakog drugog ovde dokazanog bota, sasvim očekivano.

  2. Ako je bilo raketiranja građana Sergej to treba da prijavi policiji – ne moguse takva nepočinstva tolerirati

    1. Išao je Sergej da prijavi policiji, ali su mu tamo rekli da će morati malo sačeka jer su trenutno zauzeti istragom slučaja „Fantomi iz Savamale“, ljudi stvarno padaju s nogu od posla!

    2. Kojoj policiji? Ovoj koju vodi lopov i prevarant, ovoj koja sluzi da cuva sistem, a da im gradjani kroz poreze obezbedjuju platu. Policiji koja cuti na Savamalu, Krusik, tetku iz Kanade i sl., a hapsi prodavce gaca na zelenjaku. Kome bre iko da se zali, bolesnicima i bitangama?

    3. Svako ko ima mud.da se suprotstavi današnjoj vlasti je za poštovanje.
      Zašto invalidi ćute kad su im prošle godine umanjili tuđu negu i pomoć za 0.5% umesto povećanja kao penzionerima kako kaže zakon ali vlast krši zakon a ministar Đorđević trpa.njihov novac u dzep naprednjaka.

      1. I Sombor ima svog SNS kabadahiju – Zoran Rus. Osnovao sopstveni fudbalski klub u kome upumpava ogromne novce iz gradskog budžeta i reketiranjem Somborskih privatnika.

  3. jedini covek koji zasluzuje moj glas. Odmeren, kulturan, iskren, pametan, steta sto bojkotuje.

  4. U tom slucaju necu glasati vise ni za koga,da prigrlite sns- OVCE zbog straha promene vlasti sto znaci sve se vrti u krug ma jbt se

  5. Da li da se javimo na taj email ako nas i ti maltretiraš konstantno svojim glupostima?

  6. Priznaj da bar pola ovih komentara pišeš, poštovani gdin. moderatoru. I to na brzaka, da se kafa ne ohladi. Aj’ u zdravlje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.