Sergej Trifunović biće predložen za predsednika PSG

Ostavite komentar


  1. Jel realno da opozicija zahvacena ovakvom bezidejnoscu. Super Sergej ce da pridruzi Slobodne gradjana Savezu za Srbiju i sta dalje. Nista, samo gledajte predstavu. Bez konkretnim politika i normal ih stranaka nema ni ozbiljne opozicije

    1. Mnogo mi je bolji Sergej T. od Vulina, Palme, Marjana Rističevića, Madtinovića i sličnih.

      1. Hocu opoziciju koja ce imati politicare koji ce kao takvi da im se suprotstave tim koje spominjes a ne politicke klovnove. A kao pojava Sergej nista nije manji psiho od tih koje si pomenuo

  2. Kakav hvalospev…. da zaplačeš. Ljudi budimo realni zar ovakvima pokloniti poverenje da vode Drzavu ?

  3. Ovo nema smisla. Glumac da bude politicar. To je kao da spremacicu postavimo da radi posao hirurga.

    1. Smeta glumac da bude politicar a ne smetaju keramicari, vodoinstalateri i jos mnogi drugi priuceni

  4. Glumac temperamenta poput „nervoznog leptira“… Nije dorastao ulozi političara.

  5. Ne bi trebalo da ga predlažu ako on to i ne zeli,ali u slučaju da ga izaberu onda ce mozda i da pozeli

  6. I sve se kod Sergeja svodilo na politiku, čovek će upropastiti glumačku karijeru zarad politike.

  7. Ovako nesto ne treba ni Sergeju, ni ovom pokretu. Sergej je napravio toliko gresaka u poslednje vreme da smatram da ne treba da stane na celo bilo koje politicke opcije. Sergej ce samo jos vise „ukanaliti“ PSG.

  8. Neka se Sergej najpre odredi prema besramnim lažima koje je Branislav Trifunović rekao o Saši Jankoviću, uglednom stručnjaku za ljudska prava i prvom zastitniku građana. Tabloidni progon Branislava Trifunovića je naneo ogromnu štetu građanskoj opoziconoj opciji u Srbiji Gradjanskom bloku 381, a posebno PSG i obezbedio da nasuprot AV ojača desnica što je će znatno usporiti reforme i ulazak Srbije u zajednicu Evropskih naroda.

  9. au covece, ovo jos malo pa sve komentari botova. Ala ce uskoro da se zaukta botovski rat na komentarima, nece moci da se procita nijedan pravi komentar:)

  10. Apsolutno nisam saglasan sa rečnikom koji Sergej, glumac, kulturni poslenik gaji na društvenim mrežama, javnim i ne javnim istupanjima, i podržavam njegovu majku koja mu je poručila isto – upristoji svoj rečnik sine! Čini mi se da je Segej to obećao. Majci. Nisam saglasan da se na prostakluk i bahatost odgovara istom merom, naprotiv. Kulturom i kulturnošću u svakom izrazu izuzev glumačkom gde to uloga zahteva. A politika ili javni govor nisu glumatanje… Inače cenim i poštujem Sergejevu hrabrost i cenim njegovu posvećenost pravdi, žrtvovanju za pravdu ali i svom umetničkom porivu. Veliki glumac! Glumčina!

  11. Човек из културе а не културан до кости.

  12. Nadam se da Sergej nije toliko naivan da upropasti svoj život,baveći se politikom?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.