PSG prvi put o zabrani ulaska u EU Sergeju Trifunoviću: Da li su razmatrali izbacivanje iz pokreta?

Ostavite komentar


  1. pazite sta pise u objasnjenju za proterivanje i zabranu ulaska.
    da mi je da vidim sta pise u objasnjenju ruskim drzavljanima kojima je zabranjen ulazak u srbiju.
    sumnjam da bi uopste i mogli da sastave smislenu recenicu. verovatni bi objasnjenje bilo: „Rek’o Vulin, sta mi znamo, verovatno trazio Putin“. Republika Srbija….sprdacina

  2. Takvo nevaspitano, bahato i prepotentno ponašanje itekako šteti ugledu vaše stranke. Zar ne mislite da je normalno da postoje osobe koje se plaše pasa, i da je zbog njih Sergej trebalo da da pokaže empatiju i ne dozvoli psu da vršlja među kupačima, i bez znaka zabrane, a ne da se vadi da je znak oblepljen nalepnicama. Necivilizovano ponašanje nekoga ko svoju ulogu u društvu precenjuje i smatra da mu je sve dozvoljeno. Bolje da se uključi u radikalnu stranku. Bruka i vas i nas.

  3. Недолично понашање једног човека коме је инат изгледа сврха битисања. Недолично понашање и објашњење политичара ПСГ странке, који је ето само приватно пријатељ са њим. Да стварно познају живот и цивилизацију су требали да после понављања изгреда отворе страначки скуп и да га избаце из странке, овако им нико више неће ништа веровати.

  4. Na nacin na koji je on uputio uvrede je ipak politicki istup- prestup. I ako je u licnom svojstvu jer je on javna licnost i jos uz to politicki aktivan. To se nebi trebalo uopste objasnjavati. Kada bi njegov PRIJATELj politicki pismen bio, razumeo bi on to, . Znaci: izbacuj to iz pokreta. On je za sve nas sramota a kampli za pokret. Alo se partije i pokreti ne oslobode takvih imbecila, imace AV uvek dobar matrijal da se sa opzicijom sprda.

  5. А да ли су разматрали вешање на теразијама? Консултовати Чанка за извођачке радове.

  6. Kod nas se svaki dogadjaj politizuje I onda ga mrsimo do iznemoglosti. Epilog; mnogo vike ni oko cega a neki bi voleli „Da visi Pedro“. Srecom Mileta niko ne napada. Mozda bi trebalo da se Mile oduzme Sergeju posto zanemaruje njegov odgoj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.