Server: Opasan stav Borelja

Ostavite komentar


  1. Kojekakvi humanoidi tipa „Servera“ a zasto ne „Blokera“, moze da se ooljubi u lakat!
    Srbija je suverena drzava, s medjunarodno priznatom teritorijom, medjunarodnom granicom, a bespravnom intervencijom NATO pakta, i surovim bombardovanjem tri meseca, nemaju pravo, i ne mogu, da otmu petinu drzavne teritorije i da prave JOS JEDNE drzave bespravnim useljenicima.
    Jedino reshenje „Kosovskog pitanja“ je: provera knjiga drzavljana, ostalih drzavnih dokumenata, pa danasnjih skoro 80% posto Albanaca razdvojiti od nekih 250-300 hiljada Shiptara, a Albance na spisak UN komesarijatu, razumni rok, ne vise od 6 meseci, i uz pomoc UN, Amerike i Nemacke – REPATRIJACIJA.
    Kakvo crno „medjusobno priznanje“, kakva razmena teritorije SRBIJA: svoje – za – svoje!!!

    1. Sve sto si napisao je istina. Svi drugi narodi u okruzenju su dosljaci ili Srbi koji su promenili veru. Samo se bojim za tebe da kad se jednog dana probudis neces moci dalje od Beogradskog pašaluka.

      1. @Tako je

        Cuj, i taj „Beogradski pasaluk“ bi bio veci, bitniji, razvijeniji i bogatiji od tvoje „drzave“.

Ostavite komentar


Politika

Demokratska stranka: Doneti jedinstven stav o izborima 5

Demokratska stranka: Doneti jedinstven stav o izborima

Demokratska stranka (DS) apelovala je danas da koalicija Srbija protiv nasilja (SPN) donese jedinstven stav o izborima 2. juna, navodeći da ta partija ostaje pri inicijativi da se objedinjeni loklani izbori pomere za jesen kako bi preporuke ODIHR mogle biti primenjene u praksi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.