Šešelj: Otkazati gostoprimstvo ambasadoru Ukrajine

Na početku sednice Skupštine Srbije poslanici postavljali pitanja

Ostavite komentar


  1. Pa,kad tebe ne mozemo ili necemo da vratimo u Hag,sa sve radikalima,onda ne moze da se postavlja pitanje ostanka ambasadora Ukrajine.
    rzim nistarije,ratne zlocince u drzavno ime i krvopije koje zive dobro kao sluge strane drzave(Rusije)koja nam pije krv i jede nasu i svoju decu.

  2. Daj covece dosta vise tebe i tvojih radikala ,sjasite vec jednom dvadeset i set godina ste nam na grbaci i nista dobro niste uradili za Srbiju osim sto ste nas posvadjali sa celim svetom.

  3. Komentator "VB" dobro sluzi NATO-CIA gospodarima . Neka proba ambasador Srbije u Ukrajini da uradi to sto je uradio njihov ambasador u Srbiji, pa da vidimo reakciju . Ovog ambasadora treba proterati iz Srbije, jer je drzak , bezobrazan i provokativan .

  4. Ne volim retoriku gospodina Šešelja, ne slažem se sa mnogim njegovim stavovima ali, baš me zanima, šta je rekao što je pogrešno u vezi izjave ambasadora Ukrajine u Beogradu? Zašto ljudi, radije mrze Šešelja i kroz tu mržnju tumače sve njegove izjave, nego da saslušaju šta govori i zaključe , da li u tom njegovom zlaganju ima istine i logike?! Neverovatna je to patologija, koja je u Srbiji zauzela skoro razmere epidemije. Niko nikoga ne sluša, a u polemiku se ulazi sa već unapred formiranim stavovima bez obzira o čemu se radi?! Postavljam pitanje svima ovima koji, na neki način, brane ambasadora Ukrajine i napadaju malo oštriji stav predstavnika MSP R. Srbije, kojim je ovom ambasadoru skrenuta pažnja da se u Srbiji i Beogradu ponaša u skladu sa diplomatskom praksom. Uostalom, tako bi reagovala i Ukrajina da je, recimo, ambasador Srbije u Kijevu, na njihovoj televiziji, izjavio da SAD i EU koriste Ukrajinu za svoj sukob sa Rusijom, kao i da su SAD i EU organizovale Majdan, i praktično naterale opoziciju da izazove oružani konflikt uprkos tome što je prethhodno postignut dogovor o prevremenim izborima?! Šta mislite, kako bi reagovali Ukrajinci, kao i njihovi politički predstavnici?! Zar mislite da bi bilo ko dao podršku srpskom ambasadoru za takvo ponašanje? Prvo bi ga "progutala" ova naša, vajna i kukavna srpska elita, napadajući i njega i MSP, koji je za ambasadsora imenovao tako nesposobnu ličnost?! Da ne govorim kako bi i na koji način reagovala Ukrajina?! Ovde nije važan Šešelj, što kažu Hrvati, "fućka mi se za njega", ovde se radi o mnogo ozbiljnijim stvarima?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.