Šešelj: Potreban odgovor na pitanje da li je Krušik robu prodavao ispod cene

Ostavite komentar


  1. Da ,da… tebi će neko reći… ako ti već nije rekao !
    Kreni polako u političku i svaki drugi oblik penzije – nije ti mesto u javnosti!

  2. Prvo odgovor na pitanje koja su tačno ograničenja koja osudjeni ratni zločinci moraju da imaju i poštuju.

  3. Do sada smo slusali kako je Djilas ‘reketirao’ RTS i zaradio 600 miliona, e pa ovo sa Krusikom je isto to, samo druga stranka. Sramota, a tolika navodna borba upravo protiv korupcije.

    1. Nisam za Djilasa,ali ovaj ratni zločinac bi izgleda još krvi…treba ga u kućni pritvor,a sinu Aleksandru narodnom poslaniku,zabraniti ulazak u Balkan Bet,i poslati ga na odvikavanje od kocke,jer ako nam,ne daj Bože,takav bude vodio državu,ode državni budžet na “iz keca u dvojku“,iz iksa u iks“…

  4. Kad radnici u Krušiku ostanu svi bez posla jer su ih očerupale privatne firme onda će tek shvatiti da je uzbunjivač radio u interesu firme, iu njihovom imteresu i u interesu države, a da Stefanovićev otac uništava Krušik, a i SDPR,znaci dve drzavne fime stradaju da bi se neki penzioner i njegov sin ministar enormno bogatili, strašno, najgore što vrh vlasti sakriva uništavanje i podržava sve to, pojedinac po imenu Nebojša Stefanović je bitniji od drźave.

    1. Kako to misliš “da radnici ostanu bez posla“?Pa,2012.“Krušik“ je imao 200 miliona dinara na računu,a sad ima 2 milijarde i četristo miliona dinara.Nešto ti ne ide matematika najbolje.

      1. kako može da ima toliko novca na računu kada na sajtu NBS stoji da im je račun u blokadi i da trenutno duguju preko 500 miliona dinara ? Odakle vama podatak da imaju 2,5 milijarde na računu ? jeste vi zaboravili da ovo nije kurir gde ljudi ne znaju da proguglaju informacije ?

        1. Niko te i ne tera da veruješ.Tebi bi odgovaralo da se “Krušik“ zatvori a radnici otpuste,kao u “dobra stara vremena“ od 2000.do 2012.pa onda da ga očerupate…ali,“neće da može Šojiću“.

  5. Za zabludeli auditorijum da pojasnim da je steona žaba zapravo izjavila: „izdajnici napvedni da za sledeće izbove ne pomišljate da nam ne date glasova za cenzus pa da ostanemo van skupštine.“ Dakle tvrđenje pazara na komunorasikalskoj pijaci je počelo.

    1. Niko te i ne tera da veruješ.Tebi bi odgovaralo da se “Krušik“ zatvori a radnici otpuste,kao u “dobra stara vremena“ od 2000.do 2012.pa onda da ga očerupate…ali,“neće da može Šojiću“.

  6. gosn šešelj vi ste nešto pomešali. vaš zadatak je da podržavate diktaturu a ne da postavljate nezgodna pitanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.