Šešelj pozvao Vučića na TV duel o Kišu

Ostavite komentar


  1. Tesko zemlji gde osudjeni ratni zlocinac i nastavnik predvojnicke obuke Seselj, poziva svog ucenika na neki navodni TV duel. Razlika izmedju njih je varijantama. Sve je u Srbiji obezmisljeno dok ne prodje kroz „ciscenje“ i lustraciju. Svi ce oko ovakvih biti krivi -osim njih samih.

  2. Ovaj radikal bez korena i pameti kaze i ponesto pametno. Svakako da bi ipak trebao da bude u zatvoru, jer je opasan po drzavu i narod.

  3. Ubedjen sam da Seselj pouzdano zna kako je stekao diplomu svaki clan SNS-a koji je pre bio clan njegove stranke…i to ne samo fakultetske vec i srednjoskolske jer je i takvih masa u SNS-u.

  4. Bili biste i Vi g. Šešelj i dalje režimski političar da vam režim nije ubacio kao klip u točkove onog cirkuzanta Vacića. Izgleda da su ocenili da Vam je rejting porastao preko dozvoljenog procenta.

  5. Pravnik citao doktorat u ekonomskoj disciplini pa doneo zakljucak.
    Kakva je razlika izmedju Seselja i Teodorovica…

    1. Ti ocito nemas pojma ni o cemu ! Pa neznas ni koje fakultete je Dr. Seselj zavrsio i to regularne u ono doba !

  6. Predlažem temu za TV „duel“V.Šešelja i A.Vućića-„Kako je „ja sam Srbin“ 1918/19 i 1944/45 1989/90g.postao najprofitabilniji posao(biznis)“

    1. Jedna ispravka pitanja „Kako je: ja sam komunoradikalni srbin…“.

  7. Javio se omiljeni opozicionar Slobodana Milosevica! Ako sa nekim Aco Srbin izadje na duel bice to sa idejnim vodjom. S nestrpljenjem ocekujemo odgovor, i da, ako do „sudara titana“ i dodje bice to na PINK-u, sto znaci da cu propustiti dogadjaj veka.

  8. Kako bi bilo da se pretrese Šešeljev doktorat?
    ŠEŠELJ I VUČIĆ DA VODE DUEL O DELU DANILA KIŠA?
    Margeritas ante porkas!

  9. Ma da mi smo deca u vrticu pa ces ti da nas varas na svilene bombone.
    I vrapcima na grani je jasno da ste ti Vucic i Toma tzv. Klan TRI MILIONA. I da najveca surovost ide od tebe. Svi vi morate da idete u paketu i u isti kos, jer ste se mnogo ogresili o ovaj narod. Vasa politika na juris zauzimaj vlast, i da otmete sve ili ako to nemozete unistite sve sto neko ima najbolje, na kraju nuzno mora da se obije i o vase tri lude glave.
    Ne pokusavajte da se distancirate, kako bi preplivali, jer VAS GREH JE NEOPROSTIV. Bice od naroda, po onoj izreci “corbu koju ste kuvali sami ce te je kusati“. Pa makar bila i otrovna, kao vase omiljeno oruzje u borbi protiv politickih i drugih protivnika.
    Za sve ste krivi sami i ne trazite da vam se oprosti, jer niste dostojni toga.

    1. jesi ti prirodno glup ili si studirao glupost. pa corbu su nam zakuvali ovi tvoji koji opljackase sve sto smo imali a sada bi ponovo na vlast da pljackaju ovo sto je povraceno.

  10. Polemiku o Kišu treba da vode književni kritičari, a ne pravnici, političari. Mada o tom slučaju je odavno sve rečeno i potvrđeno je da nije bilo plagijat. Šešelj smatra da ima tapiju na rusofilstvo među srpskim političarima,a u stvari je populista, koji govori ono što narod voli da čuje. Još pre 20 godina je izjavio da političar u predizbornoj borbi može sve da obećava i da laže kako bi došao na vlast. Bez obzira što je Vučić otišao iz SRS-a pre 10 godina i dalje ima radikalski način razmišljanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.