Šešelj: Radetin tvit nespretno sročen

Ostavite komentar


  1. Oh, veliki posrbljeni-komunista se izvinjava?
    Idi u tvoju Herceg-Bosnu! Ustaske metode i retoriku povedi sa sobom i vrati ih odkle su dosle!

  2. Sustinu tvita Vjerice Radete ne shvataju samo oni koji to nece da shvate. Nije samo sin Munire Subašić i dan danas ziv u Kanadi ima jos takvih zrtava sa tkz. spiska.

  3. Trenutno letujem u Hrvatskoj, svako koga sam pitao da li je Šešelj Hrvat je odgovorio pozitivno. Ovaj čovek i njegova lažna patriotska partija su toliko štete doneli Srbiji da je krajnje vreme da se uklone sa političke scene.

  4. Ne doljevaj vodu u vino, poruka je jasna. Dokle ce se licitirati sa hrvatskim , bosanskim i albanskim zrtvama a o srpskim se ne sme zucnuti. Od 700.000 u Jasenovcu skinuse nulu, 1996 godine izaslo njih 3000 sa spiska zrtava Srebrenice na izbore.

Ostavite komentar


Politika

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama 10

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama

Dosadašnji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ostaje na toj funkciji i u novoformiranom sazivu izvršne vlasti sa Milošem Vučevićem na čelu. Upkos aferama zbog kojih ga je opozicija prozivala, sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka, Nedić može da se pohvali činjenicom da se tačno 1. maja navršilo deset godina od kako je na jednoj od najvažnijih funkcija u vladi Srbije, mestu generalnog sekretara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.