Šešelj: To je velika zavera protiv Srbije i Rusije

Imam i dokaze kojima raspolaže i BIA, Đukanovićev izvršilac je Mirko Velimirović, kaže vođa SRS
Lider radikala pitao ministre Stefanovića i Dačića zašto ćute o aferi "Crna Gora"

Ostavite komentar


  1. Mislili smo da je Seselj umro. To se nece dogoditi dok postoji zavera protiv Srbije,
    majke Rusije, Belorusije, Ukrajine (posebno Krima) i ostalih pravdoljubivih zemalja
    na koje su se okomili "mrska" Evropa, pogotovo Nemacka. Tu su "jos mrskiji" Vatikan, USA -pogotovo CIA, koje su stvorene sa namerom da Seselju totalno zagorcaju zivot.

  2. Sto kaze Zorana, ti smrdis od preteranog patriotizma i humanosti! Ni da beknes politicki mamlaze o slucaju Topcider, o slucaju Helikoptet i o slucaju nestalih beba! Mirne savesti ti kazem: more mars vucibatino politicka! Stariji i covecniji sam od tebe…

  3. Neko se malo opameti,a neko bas nikad i jos se time ponosi!
    Pa,da je vlast bila pametnija u vreme vojvodinih divljanja sirom bivse SFRJ,bilo bi manje zrtava ako ne zajednicke drzave.
    Cim on proglasava nase prijatelje,znamo da smo u drustvu najgorih a i dalje ga slusamo iz pijeteta i postovanja danasnjih vodja?!Ko je ovde lud?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.