Šest meseci od prvog protesta u Kruševcu zbog prebijanja opozicionara

Nepoznati nalogodavci, napadači na slobodi

Ostavite komentar


  1. Borko,pitaj ti Jeremića šta su radili oni koji su te prebili u kafani sa Jeremićevim aktivistom za Kš.i šta su dogovarali tada.

  2. Koju gebelsovsku propagandu vi SNS botovi propagirate zard sendviča i mesta u javnom sektoru gde izbacijete ljude sa posla da bi im otimali radna mesta. Prebijete čoveka pa kažete sami su to uradili. To me podseća kao kada je zločinačka vlast SPS-JUL-SRS (danas SNS) izvršila atentat na Vuka Draškovića u Budvi pa rekli ma sam je on to bušio uši. Koje ste zlo vi SNS botovi, vi ste kontinuitet te zločinačke vlasti iz 90-ih koja je ubila Ćuruviju, Stambolića, 4 člana SPO-a na Ibarskoj magistrali, ali ničija nije gorela do zore, a gde ćete onda? Mislite o tome.

    1. Ma nije valjda?Pa postoje snimci…a,da…to je sigurno “fotomorgana“,što bi rekao Šojić.

      1. Borko,Borko…džabe si dobio po “tamburi“,pa ti sad opet pristani da budeš “žrtveni jarac“.

  3. Našli da protestvuju u Kruševcu, a Kruševac je prelepi grad posle njihove vlasti.

    1. Borko je dobio sto je i zasluzio. Sto se nije prikljucio umivenim SNS radikalima ili Dacinom SPS – i da nakrivi kapu.

  4. Došao je trenutak kada ništa više ne bi trebalo komentarisati. Tuga i jad.

  5. Imali smo priliku da od opozicije vidimo svasta, razne izmisljotine, nasilja, uvrede, ako smatraju da je to resenje njihovog nezadovoljstva, neka tako nastave, necemo ih sputavati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.