Ševarlić prekinuo štrajk glađu

Ostavite komentar

 1. A šta je Ševarlić očekivao? Jedan usamljeni poslanik, štrajkom glađu, da ucenjuje Skupštinu da mora da stavi njegov zahtev na dnevni red? Pa imao je 4 godine vremena da pročita i nauči POSLOVNIK pa da zna kako to ide. Sve je to jeftino politikantstvo, nema tu ni govora o ubeđenjima i patriotizmu.

  1. Ocekivao je da ovi drugi nisu toliko dno-dna, i da nije sve strancarenje, nego da postoji neki visi, zajednicki, nacionalni interes.

 2. Ma i ti si s njima u dilu. Pazi, od svega u Srbiji mu smeta samo clanstvo u EU. Pazi, pazi, to je stvarno najgore sto nam se desilo u prethodnih 30 godina.

  1. Ne sneta mu samo to, smeta mu diktatura i nepostojanje pravne države…o svemu je pričao, ali ga je malo ko čuo

 3. Gospodin, profesor doktor Miladi Ševarlić je izuzetno obrazovan, pametan, čestit čovek i iznad svega patriota!! Svaka njegova reč i delo su ispravni i „na mestu“. Na žalost, u strašnoj je manjini u tom brlogu, zvanom: Skupština Srbije!!!
  Sram vas bilo, sve vas ostale (sem gospodina Ševarlića i još par časnih izuzetaka), „gospodo“ poslanici, šta radite od Skupštine, kako izvrgavate ruglu sav ovaj narod i kako izdajete Srbiju!!! Imate li vi decu, ili nemate kome šta da ostavite sem sramote?!?!

  1. Pa to tižilaštvo ako proradi prvo mora da sudi Vučiću za izdaju Kosova, pa onda Obradoviću. Martinović traži kao neku ravnopravnost pred zakonom. Ali kad dođe taj dan u Srbiji svi će pobeći…
   Da da….
   P.Sajdžo 2020

 4. Čestitka za profesora Ševarlića i treba da bude ponosan ,jer smo otkrili napokon da je Boško član vladajuće stranke sa ciljem da uništi sve što opozicija ima nameru da sprovede.Boško sad možeš kod Čomićke.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

7. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.