Ševarlić: Selo i poljoprivreda su osnov privrednog razvoja Srbije

Ostavite komentar


  1. Covek ne samo da izgleda kao da zivi u XIX veku, vec tako i razmislja! Poljoprivreda sigurno zasluzuje da joj se posveti paznja, ali ona danas zaposljava izuzetno mali broj ljudi. O tome da „imamo nezagađena seoska područja, čist vazduh, vodu i plodno zemljište“, poručio je Ševarlić., se moze i MORA dobro prodiskutovati. Vazduh nam je zagadjen, reke smrdljive i prljave a po plodnom zemljistu se baskare plasticne kese i flase. Umesto ditiramba, bilo bi mnogo pametnije da nasi smesni „domacini“ otvore oci i sagledaju REALNOST.

  2. Zasto ljudi moraju biti u strankama da bi usli u Skupstinu , ovaj covek bi mogao sam da pobedi mnogo njih kada bi izbori bili organizovani na drugi nacin . Kako da se biraju pojedinci , mislim da je u tome spas za Srbiju .

  3. Ovaj gospodin sa šajkačom uliva poverenje i odiše iskrenošću. I na prethodnim izborima je izabran kao nestranačka ličnost na listi „Dveri“. Vrlo sumnjam da će lista koju predstavlja uspeti da pređe cenzus od 3%. Uz pretpostavku da će na izbore izaći oko 3 miliona glasača, cenzus je oko 90.000. Nosilac liste gospodin Stamatović, je na predsedničkim izborima 2017.osvojio 42.000 glasova, a sada bi trebali da dupliraju rezultat. Na žalost po nas koji ćemo biti uskraćeni za gospodina Ševarlića na političkoj sceni, mislim da to neće uspeti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.