Šib: Bombardovanje 1999. bilo opravdano, nedopustivo poređenje sa Drugim svetskim ratom

Ostavite komentar


  1. Његова екселенција има своје виђење, а ми право на нашу истину.

    1. Nemci nemaju nikakva prava da bilo gde opravdavaju bilo kakva bombardovanja, barem jos hiljadu godina. Narocito ne u Beogradu. Persona non grata, odmah!

  2. sid treba da kaze dali se uranijumom sprecava humanitarna katastrofa a i to da je nemacka 99 prekrsila svoj ustav nie wieder Krieg.

    1. Nemci nisu dovoljno kaznjeni za svoju ulogu u drugom svetskom ratu, jer da jesu, ne bi se sad pravili ovako pametni ovim skandaloznim izjavama

  3. O cemu Vi pricate, pa Vasi su sa NATO izvrsili ekoloski genocid i zagadili celi protor ne samo u oblasti gde se nalaze ti ljudi za koje se jako “ brinete“ vec i sire , sta je kraj svega , trazite da Srbija prizna prostor koji ste zauzeli bez ododbrenja SBUN. Ako je bilo tako neophodno zasto se izbegli SBUN vec ste na svoju ruku bombardovali i unistili prostor za sledecih milion godina
    Zao mi je jutros sam napisala siri komentar ali osoba koja radi cetvrtkom ujutru ga ne objavljuje .
    A zasto ne bi poredili i bombardovanje i Beograda koja u tom trenutku nije sanjala da ce biti bombardovana niti je bilo nagovestaja za bomabardovanje 6.Aprila .
    Zna s eko radi sto akze nas narod „ispod zita „

    1. Tako je Cicka, ja sam video Nato bombardere kako bacaju plastičnu ambalažu, stare frižidere i trule školjke automobila u vodotokove, video sam kako izbacuju fekalije u reke bez filtracije kao i plastične kese po ulicama, čak su i pikavce bacali iz tih aviona, doduše, to su bili mali avioni…

  4. Nemac ostaje Nemac…verovatno je mislio i na bombardovanje 6.aprila, ali nije rekao. Pošteno…barem

    1. Ma odlicno ih zastitili, obogatili ih osiromasenim uranijumom koji ce da ih unistava narednih milijardu godina i sta slave sto su dobili Kosovo koje ce ih otrovati i time istrebiti.

    2. A sta bi vi? Da palite, ubijate, silujete, proterate sve i da vam se na kraju zahvale?. Vi stvarno mislite da vi imate pravo da ubijate sve ko nije Srbin. Ali sta ces, ne mozes da diskutujes sa pripadinikom jedne nacije koja veruje da je zemlja ravna, nece da se vaksinise protiv boginja, da su nekakvi nebeski narod i da je prvi covek na ovom svetu srbin.

      1. Tesko se prica I sa onima koji izbegavaju licnu higijenu. Jos je teze sa onima kojima je majka sestra a otac im stric.

      2. Malo. Trebalibsu više, jer od njihovih bombi je stradalo više šiptara za jedan dan, nego od srpskih bombi za godinu dana. Pravili roštilj od šipaca, pa im Srbi krivi.

      3. @Beni

        Ma ne samo vi Albanci mozete da ubijate, proterujete i pljacakate i samoproglasavte „drzave“ jer zaboga pa vi verujete da ste „potomci“ Ilira i Dardana, „narodnajstariji“, da ste „oslobodili“ Kosovo, da su Decani „drevni albansko-ilirski manastir“… Koliko ste „napredni „pokazuje i to da ste jedini kojima trebaju vize za EU, to sto zivite od milostinje iz EU i SAD…

    3. Malo brate.NATO nije trebao ststi bar 1.425 dana.Poslije bi Beogradjani shvatili sta su Srbi radili u Bosni……

  5. Iz cega bi, naravno, trebalo izvesti zakljicak kako nepocudni Srbi nikako ne mogu da shvate da su isto sto i Nemci Aprila 1945., sa sovjetskim tenkovima pred Rajhstagom, i da tako treba da razmisljaju i ponasaju se, … samo sto niciji tenkovi jos nisu uspeli da pregaze Srbe i Beograd.
    E, ta tvrdoglava neuvidjavnost sa nase strane je neoprostiva!

  6. Zaista nije u redu da cenzurisete komentare i ne omogucite Sibu da se upozna o tome sta zaista misle gradjani Srbije o njegovim izjavama, ovoj „argumentaciji“ koju je izneo, o politici njegove drzave i tom „prijateljstvu“ koje je spominjao u izjavi u vezi godisnjice nacisticko-nemackog bombardovanja Srbije.

  7. i Voja Zanetic,Petrovic i Micko podrzavaju bobardovanje Srbije 1941 i 1999,Kesic kze da je histericnoj Srbiji trebalo opaliti samar

  8. Bagro jedna , i u drugom Svetskom. ratu i 1999 g. ste ubijali nedužne ljude i i našu decu.. i gde je tu razlika. Vi ste bili i ostali fašistički nastrojeni i to se u vama nikada neće promeniti.,

  9. Za nemce je ocigledno svaki napad na Jugoslaviju ili Srbiju opravdan. Srbija treba da uruci zvanican protest zbog ovakve izjave nemackog ambasadora u Srbiji.

    1. Ne samo Nemci, ceo svet misli da Srbe treba uvek pomalo istresti, jer to pleme uvek iznova podivlja.

  10. Види се колико су предупредили лош сценрио, једино у Сирији и на КиМ исламисти руше светску баштину док Немачка и тзв. међународна заједница ћуте.

  11. Ne da je nedopustivo poređenje nego je jedino ispravno a pošto se u životu sve vraća vratiće se vama i ovo pa nećeš biti tako prepotentan. Zapamti vaše vreme nije i neće nikad doći u Srbiji.

  12. Sram ga bilo,pobiju nam ljude,poruse zemlju, a on dodje u Beograd i to izgovori!Sto nisu pohapsili one koje smatraju krivima.Kazne ceo narod!Treba da nam upute izvinjenje i ponovo izgrade ono sto su porusili.Evo i OVOG pustaju da divlja.Mozda ce opet da nas bombarduju?

  13. Da je kojim slucajem Hitler pobedio u II svetskom ratu, da li bi njegov ambasador dvadeset godina posle II svetskog rata upucivao izvinjenje zbog izvrsenih zlocina i bombardovanja Srbije ili bi pravdao te zlocine, bombardovanje Beograda, unistavanje biblioteke, rasparcavanje Srbije?

  14. Vise pita u zadnjih 100 godina ste nalazili “opravdani” razlog da napadnete moju zemlju. Zvalo se ta koalicija “NATO”, “Sile osovine”, ili nekako trece. Zemlju, koja nije imala nikakve pretenzije prema vasoj (namerno malim slovom) zemlji. Na zalost, nista niste naucili…

  15. U pravu je. Nije uporedivo. Tad su bacane klasicne bombe. Rusene su zgrade i ubijani civili u dva dana. bombardovan je Beograd. Naravno da je bombardovanje 1999. godine mnogo gore, razornije, sa više žrtava i mnogo većom štetom. Da li je u pitanju i genocid ( umiranje od kancera decenijama posle bombardovanja) treba da utvrdi ona komisija koju je osnovao naš parlament i koja se u potpunosti povukla i ućutala.
    Goran

  16. Nema razlike izmedu bombardovanja Beograda 1941 i 1999. U oba slucaja bombe su padale zato sto su Srbi bili neposlusni!

  17. Svidja mi se eufemizam da komentar ne moze da prodje zato sto sam to vec reakao. Verovatno 1900 godine. Foliranti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.