Šib: Očekujemo od Srbije da uvede sankcije Rusiji – brže će napredovati ka EU

Ostavite komentar


  1. Tako su pricali Makedoniji, samo promenite naziv i eto vasu EU a kad` ono…A pricali su i Srbiji, samo uhapsite Milosevica, samo uhapsite Mladica, Karadzica, samo prihvatite „realnost“ na Kosovu… I med&mleko krecu da teku.. Nema vise naivnih koji nasedaju na suplje price, narocito ne Nemaca. Uostalom, Nemacka i DALJE UVOZI I KUPUJE RUSKI GAS I NAFTU. Sto Nemacka ne prestane sa tim i to ODMAH? Nece? Bilo bi stete za nemacku ekonomiju pa ce postepeno, jos koju godinu ali zato Srbija bez obzira na svoju stetu treba ODMAH da uvede sankcije Rusiji? Licemeri najobicniji.

  2. Institut sankcija bi trebalo ukinuti odlukom ujedinjenih nacija.
    Po meni,to je ekskluzivno pravo,te pitanje
    -čemu?.U korist sile,ništa drugo…

  3. Zar nije čudno,eto okupimo se mi,tri četiri evropske države i krojimo pravila ostatku Evrope.Šta je zapravo krajnji cilj EU?

  4. Dosta BRE vise ,polako sa tom Evropskom Unijom.Nikako ne zuriti ,evo vidimo kolko ste jaki razbija vas inflacija. Tek se sad vidi kolko ste slabi i razjedinjeni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.