Siniša Kovačević o vađenju kocki na Trgu Republike: Okreći, more!

Ostavite komentar


  1. Znači Vesiću se priprema Orden .i unapređenje.uspeo čovek da prevela Beograđane više puta. Novac je u njihovim rukama.

  2. @ Cacak, ako se pita struka, a ne političari, onda se napravi pod konstrukcija, noseći sloj. Ni asfalt ne može izdržati opterećenje bez nosećeg sloja. Kada politika ne pita struku vidimo šta se događa. U Grdeličkoj klisuri smer ka Makedoniji je napravljen na klizištu dubokom 23m. Jednom se već sve obrušilo u Južnu Moravu posle obilnih padavina. Sada je urađeno osiguranje uz pomoć sidra. Ali šta sa zemljotresima? Kakve su stene, za koja su zakačena sidra, našli i koliko jak zemljotres sve to može da izdrži? Nepoštovanje prirode i prirodnih sila se obično obije o glavu. Nepoštovanje struke u Srbiji se svaki dan pokazuje. Eto primera sa ovim kockama, pa sa EPSom, pa sa putevima koji propadaju brže nego što je realno. S to sve previše košta i državu i građane!!!

  3. Onda beograđani sedite i dalje u svojim toplim domovima i ćutite;Ćuti može i gore!

  4. Svi koji su odgovorni za nakaradnu rekonstrukciju Trga Republike i trošenje ogromnog novca trebaju da budu krivično procesuirani i da nadoknade celokupnu štetu koja je nastala.

  5. Zanimljivo da se baš NIKO nije interesovao KO je isporučio te kocke, da jeste stigao bi do „poznatih“ i državno sertifikovanih „patriota“ za koje već dugo znate i čije aktivnosti su poznate celom svetu, ali ne i gledaocima RTS (hvala Buljke, hvala Ljigo S.)

  6. Kolega Mišo, imao sam devetku ( 9 ) iz građevinskih materijala, i još pamtim pravila za ispitivanje kamena na habawe, mraz i mehaničku čvrstoću.
    Šta reći ovim „megatrendičarima“ a da mogu da shvate, a da nije u stranoj valuti ?

  7. Na stranu motivi za menjanje kocki, ali ove postojeće su problematične, pa i vrlo opasne, zato što su veoma klizave kada se stvore vremenski uslovi za poledicu i klizavicu.

  8. To je već sad postala rutina, predlažem da se svake godine održavaju „Tradicionalni Goranovi dani na trgu…“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.