Siniša Kovačević pita premijerku Brnabić dok poslanici vlasti negoduju: Je l’ istina da nijedan ministar nije otišao ni na jednu od 17 sahrana

Ostavite komentar


  1. Bilo bi lepo da Orlić objasni šta je to „katastrofa šta on radi“ reagujući na pitanje gospodina Kovačevića

  2. Kovačević je postavio pravo pitanje.
    To da oni ne umeju elementarno da se ponašaju, više se ne može kamuflirati.

  3. Šabani dominiraju, bez duše, bez znanja i bez elementarne kulture i empatije.

  4. Naravno pitanje na mestu. Samo vlast je bitna i lični interes. Niko da ostavkom iskaže svoju moralnost.

  5. Ovi je strasno u sta sevpretvorilo ovo drustvo. Samo grabe vlast, oni trebaju primer da budu. Ovo nije ni za komentar, ispod svakog dostojanstva.

  6. Pa imali su bitnija posla, verovatno da sede u kafani i prabe trostruke selfije

  7. Najnormalnije je to sto ta…..bica sa oznakom ministri nisu isla na sahrane.Ko poznaje anatomiju tih stvorenja u ljudskom obliku ne moze biti zacudjen.Dominantni nagoni u njihovim umovima su pohlepa,sebicnost,slavoljubivost,sujeta,samobitnost,gordost,samoljublje. ..i normalno je da tu nema mesta nikakvoj empatiji,saosecajnosti,ljubavi,razumevanju …..E sad,sto je uspavani narod dozvolio da mu ti…….otmu,ukradu drzavu sam je kriv.Oni nista nisu krivi jer je destrukcija u njihovoj prirodi,konstrukcija bica im je takva.Da unistavaju sve pred sobom radi zadovoljenja licnih interesa.

  8. Једино објашњење неодласка на сахране је СТРАХ. Али не од бога или њихове савести, већ шта ће се догодити на сахрани и кад падну са власти. Заборавили су основно правило, а то је да се сваки луксуз (да радиш оно што ти падне на памет) плаћа. Онако се бахато понашати према свима који ти нису по тренутном укусу, е то се, кад тад, плаћа и то са каматом. Затим разбацивање са (позајмљеним, а не зарађеним) парама, краљевско непримећивање обичних смртника и..има још превише. Е време за наплату се изгледа ближи и .. ком’ обојци, ком’ шимике.

  9. Na koliko je otisao pisac teksta?Nije sve politika.Vlada je zbog dva bolesna coveka uvela drakonske mere razoruzanja svima,duplirala policiju,psihologe.Predsednik juce bio u Duboni.Sta jos hoces?

  10. Svetlana,Bojali su se da ce biti izvizdani.Sto bi se sigurno i desilo.

    Kako ti to znas?
    Pa Vi sebe sami ubedjujete na ovim portalima kao i botovi na rezimskim..svako da poneku „dobaci i dopise“ ..smesni i jedni i drugi u smisljanju teorija zavere..

  11. Pa gde su smeli da idu? Gde god da su se pojavili tada, narod bi ih ispaljivao, izviždao, znaju to oni dobro, zato su bežali od toga kao djavo od krsta.. ali doći će i tome kraj, uskoro..

Ostavite komentar


Politika

"Približili smo se rekordu": Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije 10

„Približili smo se rekordu“: Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije

Iako formiranje vlade i nije vest u Srbiji jer moć donošenja odluka ostaje kod predsednika države, može se reći da će naredna vlada biti neefikasna jer ima 32 člana, i više partijska u odnosu na prethodne jer su predsednik i potpredsednici SNS ujedno premijer i potpredsednici vlade, kažu sagovornici Danasa komentarišući predlog sastava kabineta u Nemanjinoj 11 koji je danas izneo mandatar Miloš Vučević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.