Sinovi Stanike Gligorijević, koja je stradala na naplatnoj rampi Doljevac, podržali listu "Ujedini za pobedu Knjaževca" 1Foto: Dalibor Stanojević

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je listu „Ujedini za pobedu Knjaževca“, koju čine Narodna stranka, Demokratska stranka i Stranka slobode i pravde, za predstojeće lokalne izbore. Oni se nalaze pod rednim brojem četiri.

Na lista „Ujedinjeni za pobedu Knjaževca“, nalazi se 40 kandidata za odbornike Skupštine opštine Knjaževac, na aprilskim vanrednim lokalnim izborima, i oni će biti pod rednim brojem četiri.

Među kandidatima za lokalni parlament u Knjaževcu nalazi se i predsednik OO “Demokratske stranke” u Knjaževcu Dalibor Stanojević, koji je i kandidat za narodnog poslanika na listi „Ujedinjeni za pobedu Srbije – Marinika Tepić“.

“Ovaj režim je od poštenih radnika napravio moderne robove, od poštenih seljaka socijalne slučajeve. Borimo se da svaki naš sugrađanin može da živi od svog rada i da ima život dostojan čoveka. Odbornička lista je spoj mladosti i iskustva i čine je pošteni ljudi koji su dokazani u svojim profesijama. Na lokalnim izborima smo jedina prava opozicija ovom režimu”, kazao je za Danas Dalibor Stanojević, predsednik OO “Demokratske stranke” u Knjaževcu.

Nedavno je ova Koalicija objavila da su listu za lokalne izbore, pored brojnih sugrađana, podržali Milutin i Aleksandar Gligorijević, sinovi Stanike Gligorijević, stradale na naplatnoj rampi Doljevac.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari