Skot: Dati prostor za razgovor liderima Srbije i Kosova

Ostavite komentar


  1. Prvo, da se najzad pogode kako će zvati njegovu ekselenciju ambasadora SAD u Srbiji. U samom članku je ambasador imenovan kao Skat i kao Skot u zavisnosti kako je Danica Vučinić bila zadovoljna odgovorom. Kako američki ambasador odlično govori i piše srpski najbolje je pitati ga.
    Inače, pozdravljam rad ambasadora SAD u svakom pogledu a naročito povodom 100 god. od isticanja srpske zastave na Beloj Kući.

  2. Ambasador je zaduzen za prenos informacija pretpostavljenih is zemlje is koje dolazi I koju predstavlja.Nema exekutivna svojstva,osim da pomaze svojim sunarodnicima ovde.Zato ga Niko I ne uzima previse ozbiljnog s e dok se ne mesa I ne daje zvanicne ocene.Ovaj tekst je pun izjava sa predrasudama o Kosovu za koje nema jurisdikciju s obzirom da je Amerika izabrala da tamo I’ma posebnog ambasadora,pa stoga njegova ekselencija treba da se uzurpirano of ovakvih tema koje su na mnogo vecim visinama od njegovog polozaja I ucesca u politickom I obicnom zivotu .Proteci ce Dunavom jos mnogo vode dok gospodin nauci sve zackoljice na ovim prostorima devastiranog raznim silama I harbidama jos of vremena kad su Srbi nadvladali Avare.
    S postovanjem

  3. Nije Vučić država Srbija!!! ZATO SE INSISTIRA da Vučić sa Tačijem reši Kosovo, jer je on Briselskim sporazumom dao Kosovu sve atribute albanske muslimanske države Kosovo (ukinute sve institucije države Srbije, Srbi integrisani u kosovske institucije i sistem sa Ustavom i zakonima). Sada od Vučića očekuju da potpiše „sveobuhvatnu normalizaciju“ da Kosovu udje u UN, Unesko, formira vojsku… nebitno kojom opcijom: kompromis, razgraničenje, korekcija, garacije da Srbija do 2025 postane član EU? … Perfidna predaja teritorije KiM!

Ostavite komentar


Politika

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest 10

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) i narodni poslanik Branko Miljuš ukazao je danas u saopštenju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije dozvolio da izbor novog premijera i vlade bude "glavna vest ni jedan jedini dan", već je odmah po polaganju njihove zakletve otišao da gostuje u Dnevniku RTS-a.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.