Skot: Nemam reči

Ostavite komentar


  1. Naravno da nema reci,ali ima zato njegov verni pulin jankovic,koji ce poceti da izmislja ako nema nista pametnije!

  2. Niko u Srbiji nije imao reč da objasni šta opozicija u izbornoj noći traži u ambasadi SAD! Ali je posla "bala fantoma" sve mnogo jasnije!

  3. U redu je što su odnosi Srbije i SAD korektni i treba da se unapređuju, ali Skot ne bi trebao da se meša u neke stvari koje se tiču samo Srbije.

  4. Srbija je uvek za dobre odnose sa svima, naročito je za to kad je u pitanju SAD. Ali, u nekim situacijama svako treba da zna svoje mesto.

  5. Skat i SAD nemaju pravo da nas bilo šta savetuju, nisu nam nikada bili prijatelji od poverenja.

  6. Osto čovek bez teksta jer mu je konačno neko rekao ko je i šta radi,i bolje da ćuti.

  7. Skot treba da održava diplomatske odnose sa Srbijom, a ne da se meša u unutrašnja pitanja naše zemlje.

  8. Naravno da je izuzetno tesko Americkom ambasadoru Soktu da ima bilo kakav komentar na istinu, ono sto je istina to je da je ocito Aleksandar Vulin pogodio o cemu se radi. Dosta je mesanja gospodina Skota u unutrasnje stvari nase zemlje.Odnosi nase zemlje i SAD su dobri, ali to ne daje pravo da se iko mesa u nase unutrasnje uredjenje.

  9. To je i logicno,pa Skot uvek zaobilazi istinu,ovoga puta se odlucio da nema komentar.Smeta mu istina i zato cuti.Nije to covek,krije se iza Jankovica,a onaj tek ludak.

  10. Treba se sto vise fokusirati na razvoj odnosa sa Amerikom,neke stvari se moraju ostaviti po strani za dobrobit svih.

  11. Nece valjda Vulin da odredi ambasadoru sa kim ce da razgovara. Ambasador treba da razgovara sa svima. I opozicija predstavlja valjda neke gradjane ove zemlje koji su za njih glasali. Sta bi Vulin hteo, valjda da napravi konc-logor za opoziciju i sve koji ne podrzavaju ovo ludilo na vlasti

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.