Skupština Srbije 22. juna o dijalogu sa Prištinom, pred poslanicima i Vučić

Ostavite komentar

  1. Sve građane zanima kako se odvijaju pregovori i kakav je u buduce plan.

Ostavite komentar

Politika

Šapić poručio sindikalcima: Slobodno me smenite, što se niste ranije bunili nego sada kada hoćemo da utvrdimo gde odlazi novac? 10

Šapić poručio sindikalcima: Slobodno me smenite, što se niste ranije bunili nego sada kada hoćemo da utvrdimo gde odlazi novac?

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić tokom obraćanja na sednici Skupštine grada Beograda, govorio je o sredstvima koja su obezbeđena rebalansom budžeta grada o kojem će odbornici danas raspravljati i odlučivati, rekavši da je obezbeđen novac za brojne opštine koje će uz pomoć tih sredstava vratiti višedecenijske dugove, kao i oko milijardu dinara za asfaltiranje i presvlačenje ulica, kojeg nije bilo proteklih godina.

Naslovna strana

28. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.