Slavica Đukić Dejanović: Naše zdravstvo je položilo ispit

Slavica Đukić Dejanović, ministarka u Vladi Srbije, o pandemiji, struci i eventualnim propustima

Ostavite komentar


  1. VASE zdravstvo je mozda polozilo ispit, ali NASE nije. Bas kao sto u izbore idemo sa sloganom ZA VASU DECU, ali ne i za NASU.

  2. Razumljivo je tim za koji igras hvalis bez obzira dali je to zasluzio!

      1. Znaci konstatovali ste da je jos zivo. Moze i dalje da ga politicari kradu. Sad kad su u epidemiji uz pomoc korone UKLONJENI neki najvazniji svedoci velikih kradja prilkom izgradnja i renoviranja klinickih centara, moze da se nastavi pohara drzavne imovine. Kredite ce i onako da vracaju svi pa i bebe koje se ovih dana vracaju.

  3. Nije mi jasno zašto joj dajete ovoliko prostora, s obzirom na njenu ulogu u rušenju i uništavanje Republike Srbije. Zašto na primer ne pišete o jednoj, od 24 sporne privatizacije koje je trebalo istražiti u proteklih osam godina, u kojoj je glavno optuženi muž ministarke Dejanović?!

  4. A sta kaze Slavica,da li je njena koleginica,i naslednica vd direktorke u Klinici Laza Lazarevic,Dr Stasevic ,kao clan kriznog staba,polozila ispit.? Infektolozima i medicinskim sestrama u Kovid bolnicama naklon do zemlje,ali zasto je sve ostalo u zdravstvenom sistemu stalo? Meni se cin da je svejedno da li umiremo od korone ili neke druge bolesti koja nije mogla biti tretirana zbog korone.

  5. Licemeri ocenju profesionalce.
    Gospodja Dejanovic je vec decenijama u politici i van istinske struke.

  6. Moj prijatelj Marko bi rekao „svi ste vi polozili“ i zato sjasite.

  7. Doktorka Slavica Đukić Dejanović: kaže da je naše zdravstvo položilo ispit sa čime se pola Srbije ne slaže. Doktorka je specijalista koja bi javnosti mogla da ojasjni šta znači dijagnozaF-20,0 , i kao specijalista je odgovorna što lice sa tom dijagnozom bezočno zlostavlja Srbiju.

  8. Dobro je da se gospođa ministarka oglasila. Naravno, ne zato što govori istinu već da nas sve podseti da je SPS podjednako odgovoran koliko i SNS za katastrofalno stanje države i svih institucija. Nerad, neodgovornost, javašluk, korupcija, kriminal … su sinonimi za Gđu Dejanović i sve njene kolege u vlasti (i druge prišipetlje). Bilo bi potrebno napisati poduže štivo (volim da se nadam, ma koliko to izgledalo nerealno, da će to štivo biti optužnica) o pogubnom delovanju gđe i ostalih na državu Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Saracin: Rezolucija o Srebrenici nije uperena protiv Srbije 10

Saracin: Rezolucija o Srebrenici nije uperena protiv Srbije

Specijalni predstavnik vlade Nemačke za Zapadni Balkan Manuel Saracin poručio je da rezolucija o Srebrenici nema problem sa Srbije, Republikom Srpskom ili bilo kojom drugom državom, entitetom ili grupom, već sa počinjenim zločinima i genocidom, objavio je danas portal Juropijan vestern Balkans (EWB).

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.