Slavica Đukić Dejanović potvrdila da je kandidatkinja SPS za ministarku prosvete

Ostavite komentar


  1. Doktor vodi prosvetu? Što reče jedan mladi političar, kao mali sam gospodju gledao, sad je gledam, nažalost, gledaćuje još…

  2. Dno dno dna..pa zar nije logicnije nekog iz struke iz prosvete nezavisno lice, koje ima ugled od svih iz tog zanimanja a ne ,,partijski plen,, stranke dno ljudi dno…sada ce ova da izmislja nesto i da se natura toj divnoj deci. Omladini …tuga dno

  3. Ova voli da Bude u nekoj fotelji i da nista ne radi. Samo da je neka funkcija, fosil SPS

  4. Pa ko bi drugi!? Baš im je izbor veliki, vrte iste ljude 20 godina, svi sve znaju, milina jedna! Samo kompletan idiot može da glasa za ovakve ljude i ovakvu vlast. Može lepo da se živi od zidanja zgrada ali ne može dobro da se mulja kao iz pozicije vlasti!

  5. Nikada se nećemo oprostiti odvratnog „običaja“ da imamo multipraktik političare i ministre… I zato smo tu gde smo.. izmedju ostalog.

  6. Ne bih da zvučim diskriminatorski ali gđa psihijatrica od 72 godine treba da nam „obrazuje i vaspitava decu“. Koliko se sećam u Srbiji se od vajkada govori da su babe i dede tu da kvare decu a da ih roditelji vaspitavaju. Majko mila, Miloševiva jurišnica i verni branilac lika i dela će sada da vedri i oblači u obrazovanju. Ovi baš pi..ju uz vetar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.