Sledeće nedelje o datumu izbora u Srbiji?

Najavio predsednik Srbije

Ostavite komentar


      1. Ne može se govoriti o narodu u globalu, već o pojedincima, npr. zašto bi iko glasao za nekog ko je bio 12 godina vlasti, i ko je naneo štetu i gradjanima i državi. Ko veruje u njih, nije glup,ali želi da veruje u nemoguće, da oni mogu da urade nešto dobro, iako nisu to uradili kada su to mogli. To je jednostavno naivnost.

  1. Građani su već dali svoj glas i poverenje rezultatima,delima,radu i zalaganju.

  2. Sad ce hteti sto pre izbore, da dobije novih 4 godine. Jer vec u spetembru ce biti kriza ekonomska svugde, a u SRB verovatno x2 od ostalih.

  3. Pa da, to je najvažnije. Kakva korona, kakva pandemija, kakva briga za ljudske živote, aspiratori, bolnice i ostale tričarije! Samo izbori vučiću, što pre. Pre linča.

  4. Izbori ce biti u trenutku za koji bude procenjena bezbednost gradjana, i sve stranke su dobrodosle da izadju na njih i vide kako se kotiraju kod naroda.

  5. Život se polako vraća u normalu, i vreme je da se misli o periodu posle ukidanja vanredne situacije, pa i o izborima.

  6. Izbori u Srbiji ce biti kad zakon nas bude rekao a ne pod ponekim pritiscima spolja i iznutra.

  7. Kao što je obecano, kampanja ce se nastaviti čim se za to steknu uslovi, sada je to izvesno da ce biti uskoro ali na jedan drugačiji način.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.