"Sloboda medija i mišljenja je suština demokratije"

Gosti iz Berlina postavljali pitanja u vezi sa medijskom i političkom situacijom u Srbiji
Poslanici Bundestaga iz redova stranke koju predvodi kancelarka Merkel posetili redakciju Danasa

Ostavite komentar


  1. Zloupotreba slobode misljenja je iznosenje neistina. Zloupotreba je i sakrivanje istine i izbegavanje informacija koje ne potvrdjuju politicke stavove koje mediji zastupaju. Zato se ne moze govoriti o demokratiji, to je laz, to je perfidna prevara, narocito kada su u ptitanju mediji tipa "Danas", "Blic", "N1", "Kurir" i slicni .

  2. ““pogresili"su adresu,trebali su da idu kod vucicevica,covek bi im sve lepo objasnio!

  3. Pametni i dobronamerni liudi iz Evrope znali su koja kuća u Srbiji personifikuje i zastupa u svom radu najviše evropske vrednosti u medijskoj sferi. Možda im je trebalo reći da je Danas. u pomerenoj svesti sadašnje vlasti, nazvan TABLOIDOM, što najbolje govori koliko su izopačeni kriterijumi srpske vladajuće vrhuške. Ne znam zašto mi baš sada padaju na pamet Njegoševi stihovi " Vječna zublja vječne pomrčine nit dogori niti svjetlost gubi".

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.