Slobodan Cvejić: Nama ne treba omogućavanje uvida u birački spisak, već revizija 1Foto: Srbija centar

Poslanik Srbija centra Slobodan Cvejić izjavio je da će opozicija u okviru kampanje za predstojeće beogradske izbore insistirati isključivo na lokalnim temama, istakavši da je važno da se loklani i beogradski izbori održe istog dana, jer će tako vlastima biti teže da sele ljude iz jednog u drugo mesto, saopštila je danas ta stranka.

„Nama ne treba omogućavanje uvida u birački spisak, već revizija – pregled koji će razjasniti ko gde živi i ima pravo da glasa. Takođe, tražimo ravnopravnu kampanju, da svi mogu da dopru do građana putem medija, da mi možemo da pokažemo građanima da može da se živi bolje kako u Beogradu tako i u Srbiji“, kazao je Cvejić.

On je ukazao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić stalno podmeće opšte teme da bi odvukao pažnju od onoga u čemu je neuspešan, jer Beograd jeste u lošem stanju.

„Relativno lako možemo da sredimo Beograd, samo treba nezasite novokomponovane bogataše vezane za SNS obuzdati i uvesti red u ovom gradu. Imamo programe za Beograd, imamo aktiviste na terenu koji svakodnevno razgovaraju sa građanima o problemima i mogućim rešenjima“, rekao je Cvejić.

Koalicija Srbija protiv nasilja, suprotno očekivanjima, održala se i nakon izbora i funkcioniše i dalje, rekao je Cvejić i dodao da je svako ko se nije kompromitovao kao saradnik vlasti dobrodošao u koaliciju, kao i da je nepohodan jedan širok front sa sindikatima, udruženjima građana i istaknutim pojedincima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari