Slucki u Skupštini Srbije: Rusija ostaje pri svom stavu o teritorijalnom integritetu

Ostavite komentar


  1. Zna li se kojiko su glasova od izašlih dobili „pobednički“ kandidati?

  2. Bravo,Slučki!Zivela Rusija! To je pravi prijatelj srpskog naroda,a ne neki,poput frau Merkel,Bajdena,Makrona iliti Kurca,koji bi da nam otmu 17 odsto teritorija i, u 21. veku, da ustoličili novu šiptarsku državu na srpskij zemlji! (Kamo sreće da sve političke stranke u Srbiji misle i rade kao što to čini Putinov čovek Slucki!Gde bi nam bio kraj? A,ne potezanje neke glupe terminologije, tipa RAZGRANIČENJE, PRIZNANJE REALNOSTI NA TERENU,KOMPROMIS, SVEOBUHVATNI OBAVEZUJUĆI SPORAZUM,itd,što,svejedno,jedino znači – odrucanje od sopstvenih teritorija u korist Šiptara! Što je,nrv,gospodo kojoj su vrane popile mozak,propast i grubo kršenje Ustava!

    1. Čekajte malo, pa sve te „glupe terminologije“ ne pominju i ne zagovaraju ovi strani državnici koje ste pobrojali, nego – zar to niste čuli po milioniti put – upravo naši državnici i političari. Znači oni se zalažu za nešto što je sasvim suprotno od ovoga što je izjavio ruski državnik (političar). Po tome ispada da su, kako smo to već odavno imali prilike da čujemo, Rusi veći Srbi od Srba. Ko je ovde pobrkao lončiće!?

  3. Jako mi je drago što je u ovolikoj meri intenzivirana saradnja sa nama prijateljskom zemljom kao što je Ruska Federacija.

  4. Hvala braći Rusima na svesrdnoj podršci. Ostaćemo pouzdani partneri kao što smo i do sada bili.

  5. Naša saradnja je na istorijskom maksimumu a mi se takođe nadamo da će biti još bolja!

    1. …..tina, fica, janko, ………koja mudrost i vajne misli izviru iz vaših „kreativnih“ komentara!? Da te dragi Bog sačuva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.