SNS: Izlepljene kancelarije stranke na Čukarici

Ostavite komentar


  1. Znaci pocele nalepnice kao u vreme Milosevica : „GOTOV JE“ i dr. Tada su lepljene nalepnice u haustorima, liftovima, na banderama, po autobusima, tramvajima, tarabama … To je lepa praksa. Vlas’ se mlogo uzbudjava, sto bi rekao Sojic. Znaci pocelo je!

    1. Oblepite celu Srbiju, kada su prisvojili RTS i druge TV stanice, neka se narod informise preko nalepnica.

  2. Ceo grad naročito saobraćajni znakovi su išarani sprejom od strane navijača a sada su problem par nalepnica koje se lako i skinu.

    1. U pravu ste.Pokrenuti postupke protiv sns huligana u lucanima ,zbog terora i ugrozavanja izbornog procesa

  3. „Još jednom pozivamo nadležne državne organe da reaguju i da zaustave teror SzS nad neistomišljenicima“, piše u saopštenju SNS-a. Ništa više nije potrebno ni napisati, terorišu ih lepljenjem plakata, a na teror SNS-a prema svima nama ni ne obraćaju pažnju, na uzimanje od tri do šest hiljada dinara od svakog zaposlenog preko SNS-a, koji novac se sliva u stranačku kasu, što bi značilo da se SNS, pored redovnog finansiranja parlamentarnih stranaka iz budžeta Republike Srbije i posredno finansira iz budžeta, jer su svi ovi zaposleni preko SNS-a uglavljeni u neku od državnih institucija i svi primaju platu iz budžeta.

    1. Da,i ja tako mislim,vec 7 godina to trpimo od srpske nasilne stranke,prijatan senvic,srecan botovski rad

  4. lažu, oni sami su lepili vođine govore pa kad su videli kakvi su to govori onda brže bolje izmislili ovu priču : )

    1. Veliki prostor dadoste botinama, da lupetaju gluposti? No uredu je oni su ogledalo realne slike stanja u kome zivimo? Ili.nisu pri zdravoj pameti ili se prave blesavi? Od kcomarca nevide slona!!!

  5. Haha ali teror opozicije. I to kaze partija koja je uzurpirala sve poluge vlasti i ne preza ni od cega.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.