SNS poslanici ne smeju na putovanja

Ostavite komentar


  1. Pa ovo je čist staljinizam, zabrana putovanja u inostranstvo, bilo privatno, bilo službeno; do završetka izbornog procesa za Predsednika Srbije, a po završetku (ako AV pobedi) biće dozvoljena pojedinačna putovanja, uz predhodnu saglasnost AV i pratnju jednog pripadnika DBa. Dobrodošli u 1948. g.

  2. Evo nek sekta SNS i botovi znaju da Boki glasa za bilo koga drugog SAMO ne za sektu SNS-a. Dakle nemate siguran glas ali imate zestokog protivnika kome ni ime ne znate. Ja i stotine hiljada drugih normalnih Srba cemo glasati protiv Severno Korejske sekte SNS. Zato sekta mora da sedi kod kuce i ceka naredjenja svog firera.

  3. Mislim da to i nije bilo potrebno reci. Ako imaju i malo ozbiljnosti u sebi shvatice ove izbore kako treba i biti tu ako stranci zatrebaju.

  4. Kao u Nemačkoj 33. Postepeno preuzimanje svih vodećih funkcija, A ostatak stranačkog ljudstva na zadatak da se to ostvari kao pravno regularno. Slobo, Ti i tvoj SPS ste bili male mace za ove….Bruka!

  5. Znači , kampanja počinje, vreme je počelo da teče i pre objavljivanja dana izbora.

  6. Valjda je normalno da narodni poslanici koji su to postali preko izborne liste te stranke ucestvuju u kampanji. A informacija da im je nesto zabranjeno je upitno, mozda je dezinformacija.

  7. Sasvim je OK da se u jednoj stranci mobilišu sve snage za kampanju. Kanpanja je najbitnija stvar, kruna jednog dugogodišnjeg rada. Ako se ne angažuju u kampanji, a kada će.

  8. Mi se primamo na sve sto cujemo, a ja posebno padam na ovo neimenovan izvor. To mi bas onako obecava. Ako bilo ko stoji iza svojih reci, onda ima ime i prezime, ovako…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.