SNS preko Zorana Tomića naziva Vuka Jeremića tajkunom 1foto: SNS

Javnosti manje poznat naprednjak Zoran Tomić, član Predsedništva SNS, odgovorio je na gostovanje Vuka Jeremića na TV N1, ocenjujući da je lider opozicione Narodne stranke svojevremeno bio „najgori ministar spoljnih poslova kojeg je Srbija imala“.

Nikad nam neće biti jasno kako ljudi poput Vuka Jeremića, najgoreg ministra spoljnih poslova kojeg je Srbija imala, može da govori o borbi za očuvanje Kosova i Metohije, a njemu se lično Kurti više puta zahvalio na gluposti koju je napravio svojim pitanjem i našu pokrajinu poklonio tim lešinarima, navodi se u opširnoj pisanoj izjavi Zorana Tomića.

Izjava je podeljena na svim Internet platformama SNS-a i u skladu je sa dosadašnjim ponašanjem vladajuće stranke, u kojoj se baš na svaku izjavu i nastup opozicije mora odgovarati, od strane što više funkcionera i na što brutalniji i nipodašavajući način.

Izgleda da je Vuk u svom samovanju, pošto je ostao bez fotelje u UN, bez svojih belosvetskih drugara kriminalaca i koga je na izborima u Srbiji pobedio fiktivni lik, doživeo neku naknadnu pamet, pa sve što je kao ministar trebao da radi, a nije, sad odjednom hoće, navodi se u Tomićevoj izjavi između ostalog.

Sad je odjednom Kosovo i Metohija naša pokrajina koju nećemo dati, a u njegovo vreme bila predmet trgovanja sa SAD-om da njegov mentor pobedi na predsedničkim izborima, dodaje se.

“Ljut je na narod što ga prozvao Vuk glupo pitanje, pa odlučio da sprovodi politiku revanšizma, prema svakome ko mu ne odgovara i ko ga nervira. Svoju karijeru ministra najbolje je sumirao u jednoj rečenici koju je sa smehom izgovorio… Srbiji je j*** majku”, piše, između ostalog, u izjavi naprednjaka.

Zaključuje se i da narod zna da dok je Aleksandar Vučić na čelu Srbije da Kosovo i Metohija nikad neće biti nezavisno.
“Zato neće uspeti ni Vuku niti bilo kom drugom tajkunu da lažima i naknadnom pameti narodu um i rasuđivanje pomuti”, poručuje član Predsedništva SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari