„Da l sam dvojka ili trojka“: Šta SNS Kragujevac kaže o „šifrarniku“ koji kruži društvenim mrežama?

Vladajuća partija SNS u akciji sakupljanja sigurnih glasova, od "vrata do vrata"

Ostavite komentar


  1. Na vratima mi se pojavilo dvoje mladih. Pitaju: da li ću da glasam za SNS? U Srbiju sam doputovao samo zbog glasanja, ali „ne znam ništa“ o partijama ovde? Navedite mi razloge zbog kojih bih glasao za SNS? Zbrisali su zamuckujući, kao – vratiće se. Nisu. Da li ovde, iko može da me uputi, mogu li i kako da ovlastim nekog da glasa u moje ime? Nažalost, moram da putujem u vreme izbora, a bojim se da moj glas ne ode u Vođinu glasnu komoru.

  2. Dolazili su mi na vrata i pitali da li ćemo majka i ja izaći na izbore. Nisu me pitali za koga ćemo glasati. Pretpostavljam da znaju da naši glasovi ne idu sns-u. Iz toga sam, možda pogrešno, možda ne, zaključio da planiraju krađu glasova građana koji neće izaći na glasanje, zato obavezno idite na glasačko mesto jer se može dogoditi da neko glasa umesto vas. Sve su pokrali, zadužili i naše unuke više hiljada €, uništili poljoprivredu, zagadili nam vazduh, vodu i zemlju, posejali mržnju i strah, prete, ucenjuju siromašne i socijalne slučajeve i one koji rade u javnom sektoru, stvorili bande trgovaca drogom, huligana i ubica, napravili ogromne fabrike droge u Srbiji i severu KiM, NE DAJTE IM DA UKRADU I VAŠ GLAS !!!

  3. Posto sam nesto stariji, secam se da su i socijalisti, radikali, ali posle njih i zuti (tada DS) dolazili na nasu kucnu adresu i raspitivali se za koga cemo da glasamo. Uvek smo odgovarali da je to nasa privatna stvar i da je tajnost glasa zagarantovana. I oni koji dodju posle ovih jednog dana, isto ce ciniti, posto su to vec radili i ranije. Svi su udomljavali svoje kadrove na dobra radna mesta na drzavnoj grbaci, ali su zato zahtevali glasove i agitaciju u vreme izbora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.