SNS traži i proterivanje Zelenovića

Naprednjaci sve učestalije posežu za "govorom mržnje" u Šapcu, ukazuje Savez mladih

Ostavite komentar


  1. Moram da primetim da ste veoma selektivni: zahteve protestanata u Šapcu nazivate govorom mržnje,a zaboravljate šta gospodin Zelenović i njegova partija, u okviru Djilasove grupacije, govori o naprednjacima. Nemojte da mislite da sam fan SNS (ali i ako pomislite to je vaše pravo),ali vam kao novinar sa dugogodišnjim stažom kažem da treba imati isti odnos prema svima.Jer, u protivnom, bićete na nivou nekih tabloida poput Informera…

  2. Све ће проћи, проћи ће и ова пошаст, али не треба заборавити…

  3. Nesmemo ćutati. Dajmo svu vrstu podrške jednom od najznačajnijih lidera SzS, a iznad svega izuzetnom čoveku i gradonačelniku..

  4. Nikada neću podržati govore mržnje i najoštrije osuđujem to, kao i govor dotične gospođe koji sam delimično čuo i koji je strašan. Što se tiče Zelenovića i suđenja, nisam upućen, ali koliko sam shvatio iz ovog teksta, on je osuđen, ali ne pravosnažno. I okz slažem se da niko nije kriv dok nije pravosnažno. Ali gde je sada ona vaša priča o moralu i ostavci i pre nego se završi postupak?! Licemereno. Još jednom, to nikako ne opravdava postupke ovih uz SNS.

  5. Šta reci , rješili ovi napredni da po svaku čemu stave i Sabac pod svoju kontrolu, to im je sada kost u grlu, ali ne mogu da shvatim da ljudi i posle sedam godina “ nasjedaju “ na Vuciceve laži .

    1. Sta je ovima iz SNS?! Da li treba ocekivati „kristalnu noc“ i logore ??!!

  6. „više puta pozivala na njegovo proterivanje iz grada i države, zajedno sa svima koji nisu pripadnici njene partije.“

    Samo da se zna – za isto ovo je Šešelj osuđen u Hagu.
    I lepo je što su ovo rekli. Jer postoji pravnosnažna presuda kojom je pozivanje na bilo čije proterivanje – zločin protiv čovečnosti – koji ne zastareva (tako da nema opasnosti od slučajno ili namerno sporog pravosuđa; uzgred zločin protiv čovečnosti može biti izvršen i za vreme mira)

    „morao bi da zna“

    On ne zna ni da pliva (a završio DIF), kako onda da zna neku ovako složenu stvar.

    „rekao je da je gradski trg u bojama Draginja“

    Em je odvratan, em laže.

  7. Ne vidim nista lose, akocovek vec radi protiv zakona, zna se sta sledi.

  8. Kad su na mitingu nosena vesala to je bila sloboda govora , kad je preceno silovanjem premijerki to je pogresno shvaceno , kad se razbijaju prozori na objektima SNS to neko drugi radi ali je vama ovo govor mrznje?Dakle , dokle dupli arsini?Sta god radila opozicija vi imate izgovor ali zato sve sto mozete preuvelicavate protiv SNS.

    1. Milice , jesi li ti ona zena sa crvenom kosom , sto pred kamerama uvek pada u nesvest ?

    2. Mi kojivsmo realni kažemo da je i jedno i drugo govor mržnje. Takođe, ako bi gledali objektivnost, Danas i Informer su isto smeće. Samo Danas to radi na kulturniji način, jer su isti kao DS. U smislu da je DS krao, ali kulturno.

      1. Pa naravno, kad sve te vaše „komentare“ ionako piše ista osoba…

    1. Да објасним овим СНС ботовима( скотовима).Шабац је као Ужичка република 1941,свуда около фашисти само код њих слобода.Са Шапцом је горе,јер имају фашисте и у свом граду.

  9. Kad jedan predsednik drzave (svih gradjana) za jednog legalnog gradonacelnika kaze da je „lopuza“ i sl, onda on nije uvredio doticnoga nego je ponizio i ismejao citav politicki sistem ove vec upropascene drzave i sve njene gradjane. I treba, ako na to pristaju

  10. Kada neko ne obavlja poslove na pravi nacin, vreme je da neko drugi dodje na njegovo mesto.

  11. Zelenovic samo treba da ode sa funkcije jer nema poverenje gradjana.

    1. Zelenović je najbolji gradonačelnik kog je Šabac imao i naravno da ima poverenje građana. Znam, čak i za dosta onih koji su glasali za Vučića a na lokalu glasaju za Zelenovića. A što se tiče funkcije, ne brinite, otići će. Samo, nisam siguran koja će mu biti sledeća funkcija: Predsednik Srbije ili Premijer!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.