SNS u Babušnici dobio tri nova člana 1Foto: Z. Panić

Povereništvo SNS-a u Babušnici dobilo je tri nova člana, saopšteno je danas na konferenciji za novinare održanoj u Povereništvu GO SNS-a u Pirotu.

Predsednica opštine Babušnica i poverenica SNS-a u ovoj opštini Slađana Nikolić je rekla da su pristupnice potpisali aktuelni predsednik Skupštine opštine Babušnica Dejan Lazarević i odbornici lokalnog parlamenta Zlatko Aleksić i Dalibor Jocić.

– Oni su sve vreme podržavali politiku SNS-a i predsednika Aleksanda Vučića i program stranke. Nadam se da ćemo ubuduće još bolje raditi – rekla je Nikolićeva.

Ona je dodala da Odbornička grupa SNS-a i sa novim članovima, ima ubedljivu većinu u lokalnom parlamentu.

– Imamo 15, a naš koalicioni partner SPS pet, tako da skupštinska većina ima 20 od 23 odbornika u Skupštini opštine – rekla je Nikolićeva.

U opoziciji su DS sa dva i SDPS sa jednim odbornikom.

Prema rečima predsednika Skupštine Dejana Lazarevića u maju su održane dve sednice lokalnog parlamenta. Završen je novi statut koji će uskoro biti usaglašen sa drugim podzakonskim aktima. Usvojen je i novi poslovnik o radu, kaže Lazarević i dodaje da će do kraja juna usvojiti i novu odluku o mesnim zajednicama i nove statute mesnih zajednica. Nova sednica Skupštine opštine biće do kraja juna, najavio je Lazarević

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari