Kako SPS „krade“ glasove SNS?

Ostavite komentar


  1. Izgubućih još više,lokalni močnici su okuraženi odlaskom AV sa mesta predsedmika Sns,s mnogi međunjima su na vlasti još od 2004.više manje uglavnom žutih,Majdanpek je očit primer sa svojom oligarhom Draganom Popovićem-Popom…

  2. I ponovo, na manje od mesec dana do izbora glavna tema je da li i koliko glasova gubi SNS. Istovremeno niko se ne bavi činjenicom da opozicija ni tokom najvećih protesta nije dobila skoro nijedan novi glas. I dok se raspravlja da li glasovi SNS idu kod SPS, nema analize zašto je jedina strategija opozicije da sačeka da eventualno SNS-u opadne rejting, a da se oni ne potrude da dobiju bilo kakvu novu podršku.

  3. … sps je svojevremeno iza leđa kopao jamu ds-u a sada i sns-u ali ovog pute će on upasti u nju.

  4. Raditi na tome da što veći broj ljudi, kojima je Vučić alfa omega u životu, shvati da se sada ne bira predsednik te da on to ostaje s be do isteka mu mandata a to je još 4 godine. Ali da ako podrže sns listu onda opet glasaju za one koje niko nije birao: Brnabic, Orlić, Bakarec, Martinovic, Marjan Rističević Gašić, Vulin, Nedimovic, Siniša Mali, Toma Mona….

  5. A šta ako se glasovi SPS -a preliju u SNS ,postoji i ta mogućnost jer po mom mišljenju SPS je imala dobar rejting samo uz SNS tako da neki glasači mogu vrlo lako to izlaženje samostalno na izbore protumačiti na neki svoj način .

  6. IMAM 77 G. I POSLE ONOGA STO NAM JE NAPRAVIO SM I SPS ZELIM DA SPS NESTANE IZ SRBIJE. NJIHOVI GLASACI SU VECINOM MATORCI KOJI PRIRODNO NESTAJU I VALJDA CE NEKI DOCEKATI TAJ LEPI DAN KAD CE SPS OTICI U ISTORIJU .

  7. Imam 78 godina i pored SPS, želim da i SNS najgora stranka u srpskoj istoriji, zauvek nestane.

  8. @ Deke realista & Miloš,
    SPS će sigurno da ode u istoriju. Samo se potrudite da doživite 275 godinu. Uz zdravu ishranu, vežbe i uredan seksualni život to danas nije nemoguće.

  9. Ja imam 60.Zadnjih trideset 33 dakle najbolje godine uzeli su mi SPS, Radikali i SNS. A to se nikad ne moze vratiti. Dok smo se mi, obican svet, patili da kako tako živimo oni si uzeli sve. Sada bi i dušu da nam uzmu.

  10. Србија данас, је земља опљачкана и пред распадањем.
    Сваки онај, ко се залаже да „ Србија не сме да стане „ даје и свој лични допринос да се настави њено потпуно уништење и нестајање са лица земље.
    То што ти, после свега, неће моћи у лице да погледају своју јадну дечицу и унуке, и да им објасне зашто су им уништили животе, слаба је утеха.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.