Socijalisti nemaju ideološku snagu, već želju za vlašću

POVODOM: Socijalistička partija Srbije obeležava 29. godišnjicu osnivanja

Ostavite komentar


  1. To je jako dobro jer ovi ostali pogotovo DOS-ovci su vodili racuna iskljucivo o interrsu naroda ali kada bi se salili pa u to poverovali.

  2. Moze se, valjda, govoriti da se SPS ne razlikuje od drugih stranaka u politickoj areni Srbije, gusarija-hajducija u njihovom slucaju obojena u crveno, organizovana po svestranackom modelu u Srbiji, sa jedinim ciljem kidisanja na i otkidanja od budzeta Srbije. A moze se prosto konstatovati da ova SOCIJALISTICKA partija na izborima dobija gotovo duplo manje glasova nego sto je broj nezaposlenih u Srbiji. Iako je stalno na budz na vlasti. Tako da za utehu moze da se kaze da vecinski nismo amoralna, potkupljena i zatucana marva.

  3. Socijalistička partija Srbije osnovana je 17. jula 1990. godine ujedinjenjem Saveza komunista Srbije i Socijalističkog saveza radnog naroda Srbije. Za prvog predsednika SPS-a izabran je Slobodan Milošević.

    Najcrnji dan u srpskoj istoriji.

  4. Evo i ja cestitam gradjanima Srbije 29 godina SPS. To ne moze svako.

  5. Kao ni radikalni naprednjaci,ni ovi meki fasisti nemaju nikakvu ideologiju osim:vladaj i otmi sve sto mozess pa podelli sa istomisljenicima a ostali neka crknu.
    Sve je isto kao i pre skoro tri decenije,samo su onda socijalisti vukli radikale,zlu ne trebalo i za prljave poslove, a sad se preko nasih ledja namiruju dugovi.Oni dobijaju sve,mi nista!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.