Šojgu sutra u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ne, ne, nisu "Fonet"-ovci mnogo pogrešili u ispisivanju prezimena našeg ministra odbrane. Onaj, formalni koji tu funkciju figurativno obnaša je zadužen za druge delatnosti u koje se poodavna uhodao kao što su dokazivanje i isticanje "patriotizma", širenje nacionalizma, "mislene" i nadahnute dosetke i poruke, deljenje lekcija tamo nekom (ponajviše našim susedima), tumačenje istorije na njegov način, uzdizanje i promocije "vrhovnog komandanta",…….. i još koječega.

  2. Beograd je 20 oktobra 1944-e godine okupiran a ne oslobođen. Klasni neprijatelj – inteligencija, trgovci, industrijalci je pobijen, a komunisti su požurili da zauzmu položaje po senjačkim i dedinjskim vilama iz kojih vladaju Srbijom i dan danas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.