Solana: Trebalo bi ponuditi Srbiji članstvo u EU

Ostavite komentar


  1. Solana nema ni moralno ni političko pravo da pominje Srbiju.Kako je predvodio proteste u Španiji protiv članstva u NATO-u a posle toga postao krvnik iste te organizacije pokazao je kakav je karakter i kakva je sorta od koje se i sami Španci stide.

    1. Solana bi „sol na ranu“.
      Računaš na amneziju naroda i na beskičmećaštvo pokornih, bruko španskog naroda i ljudskog roda.
      NO PASARAN!!!

  2. Čoveče pokrij se ušima i ćuti. Da li će Srbija biti u EU ili ne, nije stvar koju vi možete da komentarišete. Vi ste sve kazali dok ste bili NATO komandant.

  3. Naš osvedočeni prijatelj. Oprostiće nam Đuro što nas je malo bombardovao, uz poneku kolateralnu šteticu.

  4. Ne verujem da tinje proradila savest. Zato i ne verujem tvojim recima,ex genseku NATO pakta 99g

    1. Aha, evo pomreše svi koji su ušli u EU. Prosto mi je žao Rumunije u kojoj je prosečna plata 40% veća, a cene manje u odnosu na Srbiju. Žao mi i drugih zemalja EU u kojima se zakonom suzbija zagađenje vazduha.
      Zadojeni ste mržnjom prema zapadu i obnevideli od nje.

      1. Zato se pola Rumunije, Bugarske i Hrvatske iselilo u druge EU zemlje jer im je toliko dobro. U Hrvatskoj struja 78% skuplja, kirija 30%, a plata im veca za 250 eura, kad sv esaberes i oduzmes dodje mu na isto. Sad su Hrvati pod pritiskom USA morali da odbiju KInesku ponudu od 2,7milijardi eura za prodaju luke. Tako da će sad morati po nizoj ceni da prodaju nekoj kompaniji iz Nemacke. Mnogo si naivan ako mislis da ce uslaskom Srbije u EU, u samoj Srbiji biti kao u Nemackoj.

  5. Nas nikada neće primiti u Eu.Usput Solana dzaba pere savest…pakao mu sledi…

  6. Evropska unija bi jedni potezom, jednom svojom odlukom rešila sve probleme na Balkanu! Doneti odluku o istovtemenom i bezuslovnom prijemu u članstvo u Evropskoj uniji za Srbiju, Kosovo, Severnu Makedoniju, Crnu Goru, Albaniju i Bosnu i Hercegovinu! Ajmo Evropo, ako želiš da rešiš problem učini to odmah!

    1. G. AndrejEU treba da primi u svoje članstvo Sebiju a ne Srbiju i Kosovo. Kosovo je deo Srbije. Nadam se da se tu slažemo iako se ne slažem da treba uopšte da budemo članovi EU.

  7. Da smo te utuzili, ali treba videti zbog kojih ljudi nije podneta tuzba za zlocinacko bombardovanje Srbije i da li tako nesto zastareva, , ne bi se ti sada javljao . Ti koji su trebali tuziti a nisu, trebali bi da odgovaraju, jer i samim tim cinom ne cinjenja ucestvuju zajedno sa ovakvim tipovima u zlocinu protiv Srbije.
    Ali sto kaze onaj iz Aleksandrovca Nikad nije kasno.

  8. Divni komentari, svi redom, ali mislim da njima , na NATO mislim, gori pod nogama, koliko se vidi Merkel onako izokola nije za te stitove u njenoj blizini a izgleda nije ni Makron, ali ipak nemaju onu stvar da raspuste NATO jer i sami znaju da ukoliko Meda ne bude izazvan nema nista od napada na njih , tako da NATO moze jos jedino da se podrzava od strane SAD, obzirom da ce izgleda biti Bajden na vlasti verovatno ce uceniti i Merkelovu i Makrona da se i dalje „brane“ od neprijatelja divnog i lepog Mede na cija prostranstva i resurse misle i danju i nocu. Verovatno ce napraviti taktiku brzog skleptavanja Mede obecavsi svim ucesnicima podelu plena , isto smo imali da vidimo na delu u Srbiji.
    Taktika Neostvareini san ali da znaju da se tako nesto nikada nece ostavriti sem i njihovim snovima.
    Ko li je odustao kod nas od tuzbe i zbog cega ovom kriminalcu.Treba da je sramota svake vojske ako ima ovakve tipove u svojim redovima.

  9. EU je picnuti koncentracioni logor…stop dalje od te fasisticke tvorevine…!! Treba im zatvoriti sva nasa vrata …

  10. Očigledno grize ga savest, pa bi da predloži nešto za šta nije upućen. Jer mogao je i dok je bio sekretar inostranih poslova EU to isto da ponudi, obzirom da i sada vladaju iste srpske budaletine.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.