Somborac: Ministarstvo za dijalog spektakularno izrugivanje našeg moćnika

Ostavite komentar


  1. Eto, i ovaj brundo se našao da nam soli pamet.. klovn iz Kneza je daleko zanimljiviji od ovog crtača gluposti i fekalnog Đilasovog stila.

  2. Ne radi se uopste o moci ili ismevanju nekoga. Predsednik ume da se sali ali isto tako I prihvata salu, sve u granicama normale.

  3. Somborcu bi bilo bolje da usmeri svoju energiju na nešto što zna da radi, umesto što lupeta na temu o kojoj pojma nema. Svako danas daje sebi za pravo da bude kritičar.

  4. S obzirom da opozicione stranke ne mogu da nakrpe ni 3% podrske gradjana, ovo je veliki ustupak njima da ih ne bi zaboravili do sledecih izbora i prilika da se i njihovo misljenje cuje jer nemaju ni najminimalnoju podrsku gradjana za ulazak u parlament

  5. Srpska opozicija je ta koja ne zna sta znaci rec dijalog, ali je zato za laz, nasilje i manipulaciju vrsni ekspert. Sta god dobro da se uradi za drzavu, ona ce da bojkotuje, a posle se njeni clanovi zale sto ih narod nece. Pa ko bi?!

  6. Da se ne lažemo, opozicija je ta koja ne želi dijalog, jer stalno plasira neistine, i afere, koje nikad neće biti isterane do kraja, jer služe za dnevno političke svrhe.

  7. Vucic je pristao na cinjenicu da treba da se razgovara i sa strankama ili nevladinim sektorom koji sami sebe nazivaju opozicijom. Kakvom opozicijom – samoprozvanom! Od ovih sto placu po Briselu ni jedna njihova organizacija nije parlamentarna i zasto bi se sa njima uopste razgovaralo?

  8. Nije bilo pritisaka, zastrašivanja, gušenja, ili ih je bilo manje, ali suštinske razlike ne postoje“

  9. Koliko god nekog ne voleo malo je neprimereno ponašanje i pogrdnost izraza u ovom tekstu.Sa kulturom je ipak lepše.

  10. I kako da posle opozicija ima podršku gradjana, kad nas karikaturista uči politiku, mašinski inžinjer poljoprivredu, a psiholog nam je „uspešno“ vodio vojsku.

  11. Neka se svi propali opozicionari pozabave malo svojim dvorištem, tada će možda i otkriti razloge zbog kojih su i došli na ovakvu marginu na kojoj su sada…

  12. Pre nego sto krenemo sa komentarisanjem i omalovazavanjem drugih trebalo bi da pogledamo sebe.

  13. Svaki cin omalovazavanja i komentarisanja rada onih koji se trude i rade, od strane ovih koji sede i koriste svoje vreme umesto da se usavrse i postignu nesto u zivotu na ovakve stvari, zaista ne mogu da shvatim. Radi, potrudi se, zaradi, promeni nesto u svom zivotu i neces biti ozlojedjen i ocajan.

  14. Još jedan „stručnjak“ koji se bavi analizom političke situacije… Samo u Srbiji svi su merodavni i svi se razumeju u politiku.

    1. Tvoj poslodavac koji te „na crno“ plaća našim parama, je lansirao ismevanje stručnjaka kao normalnu komunikaciju. Šta će čovek, od pre 30 godina nije knjigu otvorio, pa struku (koju nikad imao nije) i obrazovanje (koje je neobnavljano i nekorišćeno potpuno isparilo, a i šta mu je trebalo na navijačkim tribinama i među radikalima) stavlja pod znake navoda i daje im podrugljiv karakter. A ne plaćamo ga za ruganje, već da bude naš ponizni sluga.

  15. Gde bre piše da predsednik treba i mora da bude duhovit i ko odredjuje sta je duhovito, a sta ne? Somborac- mera za duhovito?

    1. Samo inteligentni ljudi su duhoviti, obavesti se o tome iz stručne literature. Ne mora predsednik da bude duhovit. Ali ne bi nam bilo loše da je inteligentan. Bar malo.

  16. Ako neko upucuje kritike mora da bude spreman da iste dzentlmenski prihvati, bez obzira na profesiju kojom se bavi.

    1. Praviš li ti razliku između karikaturiste, kome je kritika posao, i predsednika, koji živi od naših para i treba da nam ponizno služi, i trpi kritiku?

  17. Smatram da duhovitost nije potrebna za obavljanje predsedničke funkcije. Potrebne su neke druge veštine i osobine, poput liderskih, organizacionih i sl. Sada već stvarno preterujete u analizama!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.