Španija preti bojkotom Zagrebačkog Samita zbog ućešća Kosova

Ostavite komentar


  1. Bravo za Španiju ! Ne znam da li će Vučić prisustvovati, ali pošto je on Vegeta verovatno da hoće.

  2. Neka Spanci napuste samit, koga boli. Kosovo je drzava i tachka. Samo napred 90 % EU proznake Republiku Kosova, ni mi ne priznakemo Spansku pa sta.

    1. Pa sto “kosiva” jos nije postala clanica OUN? Je l’ i nju nju ne priznajete? Naravno, na tom putu ima jos da trci trci. A ne da se seiri.

    2. @DrenGa

      Ima Spanija mnogo da se potrese sto je ne priznaje „drzava kosova“. Komedija. Prave, suverene i nezavisne drzave su istovremeno i clanice UN-a, Interpol-a. OEBS-a itd. a ovakve tvorevne kao ta vasa su u rangu Juzne Osetije, Abhazije i slicnih tvorevina. I jos nesto, bez pristanka Spanije ili Grcke ili Kipra ili Rumunije ili Slovacke, maksimum sto mozete da dostignete od EU integracija je ukidanje viza a i to tesko.

    3. Jaki ste mi bre Vi da ne priznajete Spaniju?!
      Ali se pitam kako li ce Borelj da posreduje u pregovorima izmedju Srbije i za Spaniju nepriznato Kosovo.

    4. A vi ste mnogo bitni pa je bitno koga priznajete ili ne Videces kada ce vam ta Spanija odobriti viznu liberalizaciju ili glasati da nekada zapocnete pregovore sa Eu o bilo cemu

    5. Predlazem da se EU, kao i UN rasformiraju, a onda, da arnauti, kao najstariji narod na planeti, narod koji je jos u Mezozoiku isplivao iz toplih mora i naselio Zemlju, primaju one narode i drzave koji to, prema njihovim visokim standardima“ zasluzuju, kako u EU, tako i UN. S obzirom na njihovu kulturu i visoki stepen obrazovanja i civilizovanosti to bi bio divan svet. Ne bi ljudi smeli da predju ulicu a da ne budu maltretirani, silovani ili ubijeni. I sve bi to bilo po „divnom“ arnautskom zakonu.

      1. I ne moram da citam ime komentatora jer znam ko je .Kao i uvek sovenizam mrznja i uvrede prema drugima.

Ostavite komentar


Politika

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama 10

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama

Dosadašnji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ostaje na toj funkciji i u novoformiranom sazivu izvršne vlasti sa Milošem Vučevićem na čelu. Upkos aferama zbog kojih ga je opozicija prozivala, sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka, Nedić može da se pohvali činjenicom da se tačno 1. maja navršilo deset godina od kako je na jednoj od najvažnijih funkcija u vladi Srbije, mestu generalnog sekretara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.